Connect with us

Magyar online DVD kölcsönző, már angol nyelven is

Kütyük

Magyar online DVD kölcsönző, már angol nyelven is

A Filmdirekt online DVD kölcsönző április 15-én elindította szolgáltatását angol nyelven is.

Az országosan igénybe vehető DVD kölcsönző ezentúl a nem magyar anyanyelvűek számára is elérhető lesz, mivel honlapján nem csak a jelenleg közel 1700 címet tartalmazó filmkatalógus tekinthető meg angolul, hanem az előfizetés megrendelése és az online fizetés is elintézhető angol nyelven. A magyar nyelven még 2004 novemberében indult szolgáltatás e módon történő kibővítésével a társaság az országban található, közel 120 ezer főre becsült és dinamikusan növekvő közösséget is ki szeretné szolgálni, akik általában csak korlátozott mértékben tudnak filmekhez hozzájutni Magyarországon, akár moziról, akár TV-ről legyen szó.

A Filmdirekt indulása óta eltelt 5 hónap tapasztalatairól szólva Kohut Gergely, a Filmdirekt Kft. ügyvezető igazgatója kifejtette, hogy az ország egész területéről jelentős érdeklődés mutatkozik a szolgáltatás iránt, és hónapról hónapra egyre több hazai filmkedvelő veszi igénybe ezt a gyors és kényelmes kölcsönzési formát. Miközben a Filmdirekt folyamatosan bővíti filmkínálatát korábbi és új megjelenésekkel, meglevő előfizetői számára további újdonságokat tervez bevezetni: hamarosan a filmek oda- és visszaküldése mindössze egy napot fog igénybe venni, és az előfizetők a megnézett filmekről írt kritikáikat tehetik közzé.

Filmdirekt
A filmdirekt 2004 novemberében indult és havi előfizetési díjért korlátlan DVD kölcsönzést tesz lehetővé előfizetőinek. A filmek az előfizetőkhöz postai úton jutnak el, akik a DVD-ket tetszőleges ideig tarthatják magunknál, majd megtekintés után egy ingyenes válaszborítékban visszaküldik, és postafordultával kapják a következő kiválasztott filmeket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő