Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar online DVD kölcsönző, már angol nyelven is

Kütyük

Magyar online DVD kölcsönző, már angol nyelven is

A Filmdirekt online DVD kölcsönző április 15-én elindította szolgáltatását angol nyelven is.

Az országosan igénybe vehető DVD kölcsönző ezentúl a nem magyar anyanyelvűek számára is elérhető lesz, mivel honlapján nem csak a jelenleg közel 1700 címet tartalmazó filmkatalógus tekinthető meg angolul, hanem az előfizetés megrendelése és az online fizetés is elintézhető angol nyelven. A magyar nyelven még 2004 novemberében indult szolgáltatás e módon történő kibővítésével a társaság az országban található, közel 120 ezer főre becsült és dinamikusan növekvő közösséget is ki szeretné szolgálni, akik általában csak korlátozott mértékben tudnak filmekhez hozzájutni Magyarországon, akár moziról, akár TV-ről legyen szó.

A Filmdirekt indulása óta eltelt 5 hónap tapasztalatairól szólva Kohut Gergely, a Filmdirekt Kft. ügyvezető igazgatója kifejtette, hogy az ország egész területéről jelentős érdeklődés mutatkozik a szolgáltatás iránt, és hónapról hónapra egyre több hazai filmkedvelő veszi igénybe ezt a gyors és kényelmes kölcsönzési formát. Miközben a Filmdirekt folyamatosan bővíti filmkínálatát korábbi és új megjelenésekkel, meglevő előfizetői számára további újdonságokat tervez bevezetni: hamarosan a filmek oda- és visszaküldése mindössze egy napot fog igénybe venni, és az előfizetők a megnézett filmekről írt kritikáikat tehetik közzé.

Filmdirekt
A filmdirekt 2004 novemberében indult és havi előfizetési díjért korlátlan DVD kölcsönzést tesz lehetővé előfizetőinek. A filmek az előfizetőkhöz postai úton jutnak el, akik a DVD-ket tetszőleges ideig tarthatják magunknál, majd megtekintés után egy ingyenes válaszborítékban visszaküldik, és postafordultával kapják a következő kiválasztott filmeket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés