Connect with us

Hirdetés

technokrata

2 megapixeles kamerás új PDA-mobiltelefon kihúzható billentyűzettel

Kütyük

2 megapixeles kamerás új PDA-mobiltelefon kihúzható billentyűzettel

Hamarosan egy újabb kéziszámítógép-mobiltelefon öszvér készülék fog feltűnni a színen.


Az egyik legnagyobb dél-koreai mobil szolgáltató, a KTF munkatársai bejelentették, hogy a vállalat hamarosan megkezdi a KTF-U1500 típusjelzésű készülék kereskedelmi forgalmazását, mely mind mobiltelefon, mind pedig PDA vonásokkal is rendelkezik. A szétcsúsztatható kialakítású újdonság leginkább a T-Mobile-féle MDA III-hoz hasonlítható: a billentyűzet a felső rész elcsúsztatásával csalogatható elő. Az egyébként harmonikus vonalvezetésű kis masina designjába sajnos belerondít egy méretes külső antenna.

A TFT technológiájú, érintésérzékeny folyadékkristályos kijelző 2,4 colos képátlóval rendelkezik, felbontása 240×320 pixel (QVGA), ezenkívül pedig nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A CCD szenzoros, autofókuszos beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb videóanyagok készíthetők. Az elkészült anyagok a belső memóriában, valamint a készülékbe helyezhető miniSD memóriakártyákon tárolhatók el.

A KTF-U1500 további fontosabb specifikációi közé sorolható a Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszer, az MP3 és VOD lejátszási képesség, valamint a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás. A készülék ára egyelőre nem ismeretes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés