Connect with us

technokrata

T-Mobile: mobil technológiákra épülő új életmentő szolgáltatások

Kütyük

T-Mobile: mobil technológiákra épülő új életmentő szolgáltatások

A mobiltelefónia nem csak szép és praktikus kommunikációs formát, hanem adott esetben életmentő, illetve életminőség javító szolgáltatásokat is biztosít számunkra.

Ennek ékes példája az az immár kétéves sikeres együttműködés, melynek keretein belül a német T-Mobile és a BIOTRONIK vállalat úgynevezett mobil teleorvoslási szolgáltatásokat nyújt az arra rászoruló előfizetőknek.


A BIOTRONIK által a betegekbe implantált pacemakerek, illetve mini defribillátorok által regisztrált adatokat a T-Mobile hálózatán keresztül, teljesen mobil módon juttatják el a kórházakba. A páciensek adatait tartalmazó elküldött rövid szöveges üzenetek száma nemrégiben már az egymilliót is meghaladta. A BIOTRONIK Home Monitoring System-féle mobilitás adta előnyöket a betegek és az orvosok egyaránt élvezik, hiszen a betegellátás ily módon sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé válik. A szolgáltatást használóknak egyébként 88 százaléka nagyobb biztonságban érzi magát, mint korábban.

A T-Mobile mobiltelefonos hálózatok megbízhatósága, illetve a T-Mobile szolgáltatások kiváló minősége fontos szerepet játszik pácienseink és a mi elégedettségünkben – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Dr. Hans-Jürgen Wildai, a BIOTRONIK egyik vezetője, aki többek közt arra is felhívta a figyelmet, hogy az említett mobil operátornak rengeteg külföldi országgal van roaming szerződése. A BIOTRONIK erős és megbízható partnerünk ebben a szegmensben – mondta Dirk Backofen, a T-Mobile Deutschland marketing részlegének vezetője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő