Connect with us

Rengeteg újdonsággal készül a turisztikai szezonra a PannonW@P

Kütyük

Rengeteg újdonsággal készül a turisztikai szezonra a PannonW@P

A hosszúra nyúlt tél után eljött a tavasz, és vele a kirándulások, túrák, országjárások ideje. Hazánk tájainak felfedezése során továbbra is bízvást támaszkodhatunk a Pannon GSM-re: a PannonW@P Utazás menüpontja idén az eddigieknél is több hasznos információval szolgál a mobillal utazóknak.

A PannonW@P egyik legfontosabb utazási újdonsága az ötödik éve folyamatosan megújuló Navigátor, a cella alapú helymeghatározó, objektum-kereső szolgáltatás. Idén már több mint kétszáz magyarországi településen tájékozódhatunk segítségével: az adatbázisában szereplő tömegközlekedési vonalak és megállók, üzemanyag-töltő állomások, gyógyszertárak, bankautomaták, éttermek és számos egyéb helyszín közül automatikusan keresi meg a hozzánk legközelebb esőket, majd magyarázza el az azokhoz vezető utat.

Ahhoz persze, hogy mindezt kihasználhassuk, először el kell utaznunk a több, mint kétszáz város valamelyikébe. Ebben is segítségünkre van a PannonW@P: a MÁV nagy sikerű Elvira menetrend-adatbázisa mellett immár a Volán országos vonalhálózatát is áttekinthetjük a Pannon GSM WAP portálján. A kereső funkció segítségével az indulási és a célállomás mellett a kívánt időszakot is megadhatjuk, a program pedig a köztes megállókkal és a menetidővel együtt részletesen feltünteti az összes lehetséges buszjárat menetrendjét.

Ha éppen indokra van szükségünk a kiruccanáshoz, akkor is forduljunk bátran a PannonW@P-hoz. A Vendégváró menüpontban több belföldi program között böngészhetünk, hasznos információkat olvashatunk. A PannonW@P azonban nem áll meg az országhatárnál: a Hurrá, síelünk! oldalon több tucat utazási iroda kínálja kései havas útjait, a hamarosan érkező Hurrá, nyaralunk! rovatban pedig már a vakációra készülhetünk fel.

A Pannon GSM előfizetőivel tehát nem fordulhat elő, hogy tanácstalanul ácsorogjanak az éppen felkeresett Győr vagy Eger főterén: néhány kattintás a PannonW@P-on, s már tudják is, hol várja őket a legközelebbi hideg sör – vagy éppen az előző esti sörözést feledtető fejfájáscsillapító.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő