Connect with us

technokrata

Rangos díjat kapott a Vodafone mobiltelefonos TV csatornája

Kütyük

Rangos díjat kapott a Vodafone mobiltelefonos TV csatornája

A Vodafone kifejezetten mobiltelefonokra optimalizált televíziós szolgáltatása a napokban egy rangos díjat zsebelt be magának.

A Vodafone Netherlands és a Media Republic által közösen üzemeltetett első holland mobil televíziós csatorna, a 2GOTV Spin Award díjat nyert a legjobb mobil koncepció kategóriában. ˝Az első holland mobiltelefonos TV adó mögött rejlő koncepció óriási sikereket ért el. A szolgáltatás maximálisan kiaknázza a mobil készülékek, illetve a televíziós adások biztosította lehetőségeket. Elmondható, hogy a 2GOTV a maga nemében mindenképp úttörő tevékenységet folytat˝ – nyilatkozta a díjat odaítélő amszterdami zsűri egyik tagja.

A Spin Awards Hollandia legrangosabb, évente megrendezésre kerülő interaktív és kreatív kommunikációs díjátadó ünnepsége. Az ítélő bizottságnak idén 242 jelölt közül kellett kiválasztania a hat kategóriában induló versenyzők legjobbjait.

A 2GOTV speciáliasan a mobiltelefonok relatíve kis méretű kijelzőjére optimalizált adását a nap huszonnégy órájában nézni lehet – ehhez nem kell mást tenni, mint egy harmadik generációs UMTS mobillal ellátogatni a Vodafone live! megfelelő oldalaira. A szerkesztők igyekeznek igényes adásokat összeállítani, a televízión gyakran láthatók neves és ismert személyiségek. A Vodafone előfizetőknek 10 perc mobil televíziós adásért 25 euró centet kell fizetniük.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák