Connect with us

technokrata

Két kamera és Wi-Fi is került a Motorola M1000-es mobiltelefonba

Kütyük

Két kamera és Wi-Fi is került a Motorola M1000-es mobiltelefonba

A Motorola legújabb okostelefonját elsősorban nagyméretű érintőkijelzőjéről, 3G szolgáltatásairól, illetve fejlett webböngésző képességeiről lehet felismerni.


Az amerikai székhelyű vállalat által a japán NTT DoCoMo operátor számára szállított Motorola M1000 a jó öreg GSM/GPRS hálózatokban éppúgy használható, mint a jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet biztosító W-CDMA (3G) rendszerekben.

A 117 milliméter hosszú, 59,5 milliméter széles és 21,5 milliméter vastag újdonság igen csak súlyos egyéniség, lévén, hogy a mérlegen nem kevesebb mint 168 grammot nyom. A 2,9 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző 208×320 pixeles felbontással rendelkezik és egész pontosan 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátlapon elhelyezett fő kamera CMOS képszenzora 1,31 megapixeles, igaz hasznos felbontása ˝csak˝ 1,22 megapixel. Az elsősorban videóhívásokhoz használatos elülső fényképezőgép CMOS érzékelője 310 ezer (300 ezer) pixeles felbontású.

A kétfajta ezüst színárnyalatban kapható Motorola M1000 bővítőhelyébe mikroméretű TransFlash, illetve SD (Secure Digital) memóriakártyák helyezhetők be. A wireless technológiák közül a Bluetooth 1.1-en kívül a Wi-Fi (802.11b) is támogatott, ezenkívül pedig szólnunk kell még a telefonra telepített 7.5-ös verziójú Opera böngészőről, az elektronikus levelezési kliensről, valamint a Microsoft Word, Excel és PowerPoint állományok támogatásáról.

A Motorola M1000 ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom