Connect with us

Gyönyörű kijelzős, játékcentrikus mobiltelefon újdonság

Kütyük

Gyönyörű kijelzős, játékcentrikus mobiltelefon újdonság

Mostanság szinte már nem telik el hét a nélkül, hogy valamely gyártó ne jelentene be egy új játékmobilt: ezúttal az SK Teletech rukkolt elő egy leginkább a Nokia N-Gage-hez hasonlítható készülékkel.

A dél-koreai székhelyű vállalat IM-8300 névre keresztelt vadonatúj mobiltelefonját alaphelyzetben függőlegesen kell tartani, játékok közben pedig vízszintesen, ennek megfelelően a kijelző mindkét oldalán találunk különböző kezelőszerveket. Az LCD alatt egy ötállású navigációs és öt hagyományos, felette pedig két játékirányító gomb került elhelyezésre.


Az IM-8300 kijelző technológia tekintetében mindenképpen ráver az N-Gage-re, hiszen a 240×320 pixeles felbontású panel nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Ugyanez a gyönyörű kijelző teljesít egyébként szolgálatot a korábban megjelent Sony Ericsson S700i-ben, illetve a Mitsubishi féle M430i-ben. A karakterek és számok bevitelére szolgáló billentyűk a kijelzőt tartalmazó felső rész elcsúsztatásával varázsolható elő.

A telefonból természetesen a digitális fényképezőgép modul sem hiányzik, mely ez esetben maximum 2 megapixeles felbontásban képes fotózni. A segítségével készített fotók, illetve videóanyagok a 80 MB-os belső memóriában, illetve a bővítőhelybe tett mini TransFlash memóriakártyákon tárolhatók el. A gyártó munkatársai elmondták, hogy a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás sztereó hangzást biztosít, a nagy teljesítményű grafikus processzor pedig kiváló minőségű háromdimenziós játékélményt nyújt a felhasználók számára. A telefonhoz gyárilag két játék jár, még pedig a népszerű ˝Moto GP II˝, illetve a ˝The Punisher˝.

Az SK Teletech IM-8300 várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő