Connect with us

technokrata

T-Mobile féle villámgyors Internet szolgáltatás már 5 vidéki városban is

Kütyük

T-Mobile féle villámgyors Internet szolgáltatás már 5 vidéki városban is

A T-Mobile ügyfelei Budapesten kívül öt vidéki nagyvárosban megfelelő készülékkel már használhatják a gyorsabb mobilinternetezést és adatátvitelt nyújtó EDGE szolgáltatást, amely május végéig összesen 15 magyarországi városban lesz elérhető a legnagyobb hazai mobilcég előfizetői számára.

A mobil adatátvitel terén vezető hazai mobilszolgáltatóként a T-Mobile Miskolcon, Pécsen, Szegeden, Győrben és Debrecenben már kiépítette EDGE hálózatát. Ezeken a településeken áprilistól arra alkalmas mobilkészülékkel ügyfelei számára változatlan tarifákkal a mobilinternet, a WAP, az MMS küldés-fogadás és az elektronikus levelezés egyaránt háromszor gyorsabb lehet. A társaság a hazai mobilcégek közül egyedülállóan 2003 óta nyújtja kereskedelmi EDGE szolgáltatását és az érezhetően jobb adatátviteli megoldással lefedett terület még a 3G idei bevezetése előtt jelentősen tovább bővül.

Május végére a T-Mobile ügyfelei összesen 15 városban (Budapesten és a felsorolt településeken túl Szombathelyen, Tatabányán, Balatonfüreden, Kaposváron, Kecskeméten, Keszthelyen, Nyíregyházán, Siófokon, Szekszárdon) gyorsabban internetezhetnek, WAP-ozhatnak. Az EDGE segítségével a kizárólag a T-Mobile-nál a t-zones WAP-portálon elérhető élő televíziós adások, valamint a letölthető videofelvételek is jobb minőségben érhetők el. Év végéig a T-Mobile-nál az EDGE szolgáltatással lefedett városok száma 34-re nő.

A T-Mobile-nak a magyarországi mobil adatátvitel terén megszerzett egyedülálló tapasztalatát a GPRS, EDGE és WLAN szolgáltatások elsőkénti bevezetése jelzi. Emellett a T-Mobile Németországban a világ mobilszolgáltatói közül először saját hálózatán mutatta be a 3G továbbfejlesztett változatát, a HSDPA-t. Ez a különleges, 3,5G-nek is nevezett megoldás mobileszközökkel akár 1-3 Mbit/másodperces adatátviteli sebességet biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő