Connect with us

technokrata

Mobilus Interruptus: egyre gyakoribb a telefon miatt megszakított szexuális együttlét

Kütyük

Mobilus Interruptus: egyre gyakoribb a telefon miatt megszakított szexuális együttlét

Nem is gondolnánk, hogy a mobiltelefonnak milyen komoly hatása van szexuális életünkre.

A BBDO reklámügynökség a közelmúltban egy érdekes felmérést készített a mobiltelefonok szexre gyakorolt hatását illetően, melyből kiderül, hogy a megkérdezettek több mint tizennégy százalékával már előfordult, hogy a legrosszabbkor megcsörrenő mobil készülék miatt abba kellett hagynia a szeretkezést.

A ˝Cell Phone Interruptus˝ névre keresztelt szindróma leginkább a spanyolokat és a németeket sújtja, mely országokban a mobil előfizetők huszonkét százalékával fordult már elő olyan eset, hogy a véletlenül, vagy éppen szándékosan bekapcsolva hagyott mobiltelefon pont szexuális aktus közben csörrent meg. A kiváló szeretők hírében álló olaszok nem hazudtolják meg magukat, ugyanis e mediterrán országban a legalacsonyabb az ilyen jellegű mobiltelefonos ˝balesetek˝ száma: a válaszadók mindössze kilenc százalékának voltak már ilyen problémái. Az Egyesült Államokban tizenöt százalékos rátát regisztráltak a kutatók.

A felmérésből többek közt arra is fény derül, hogy a megkérdezettek 78 százaléka naponta 16 órán keresztül, vagy annál tovább is elérhető mobilján keresztül. Oroszországban 89 százalékos, az Egyesült Államokban pedig 75 százalékos ez az arány.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák