Connect with us

Hirdetés

technokrata

Focirajongóknak szánt spéci Siemens mobiltelefon

Kütyük

Focirajongóknak szánt spéci Siemens mobiltelefon

Addig is, amíg a nemrégiben bejelentett Siemens M75 megérkezik a piacra, a német vállalat a Siemens M65 egy speciális kiadásával próbál meg kedveskedni a vásárlóknak.

A Siemens M65 Real Madrid Edition nevezetű modellről könnyen kitalálható, hogy esetében egy kifejezetten a Real Madrid labdarúgó csapat rajongóinak készített mobiltelefonhoz van szerencsénk. A telefonhoz nem csak egy különleges Real Madridos nyakba akasztó jár, hanem többek közt a futball csapat ihlette háttérképek, csengőhangok, illetve animációk. A kártyafüggetlen Siemens M65 Real Madrid Edition ára 368 dollár, vagyis mintegy 70 ezer forint.


A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság gumiból, illetve fémből készült speciális borítása révén ellenáll a rácsöppenő víznek, a kisebb-nagyobb ütéseknek és a pornak. A Siemens M65 egy igazi multimédiás mobiltelefon, hiszen többek közt VGA felbontású, akár mozgóképek rögzítésére is alkalmas integrált digitális fényképezőgéppel, nagy méretű és nagy felbontású, 65 ezer színárnyalatú kijelzővel és széles körű MMS szolgáltatásokkal rendelkezik.

Az M65 2,1 colos képátlójú, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelzője 132×176 pixeles felbontást, illetve 16 bites színmélységet tudhat magáénak. A beépített kamera kapcsán említést érdemel a külsőleg csatlakoztatható vaku, illetve a telefon fejlett képszerkesztési szolgáltatása. A negyvenszólamú polifonikus hangok megszólaltatására képes készülék gyárilag a Turrican, a Team Point Blank és a Stack Attack Advanced nevezetű játékokat tartalmazza, azonban a Java támogatásnak hála, ezen játékok köre könnyedén kibővíthető.

A készülék 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint 5,5 órás beszélgetési, illetve 300 órás készenléti időt biztosít.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés