Connect with us

Bemutatjuk a jövő mobiltelefonjait: extrém design – páratlan szolgáltatások

Kütyük

Bemutatjuk a jövő mobiltelefonjait: extrém design – páratlan szolgáltatások

Dél-Koreában csak úgy pezseg a mobiltelefonos élet: a Samsung és az LG után mostanság egyre többet hallani egy bizonyos Pantech nevezetű cégről, mely időről időre különleges készülékekkel sokkolja a konkurenciát.


A Pantech nemrégiben számos érdekes mobiltelefon prototípusról rántotta le a leplet, melyek közül most elsőként az Aerophone névre keresztelt modellről teszünk említést. Ahogy azt már a fantázianévből is sejteni lehet, ez esetben egy ˝légies˝ mobilról van szó: az Aerophone folyamatosan tájékoztatást biztosít a légszennyezettségi adatokról, és mindezt nem WAP-on keresztül letöltött adatok, hanem egy saját szenzor információi alapján végzi el a telefon. További érdekesség, hogy a speciális, elforgatható kialakítású telefon billentyűzete szétnyitható, és ekkor egy újabb, kiegészítő billentyűzet tárul a szemünk elé.


A Pantech 3DCP ugyancsak komoly érdeklődésre tarthat számot. Az innovatív gyártó ezen újdonsága átfogalmazza a széthajtható designt, ugyanis a mérnökök egy helyett két csuklópántot alkalmaztak, vagyis a készülék három részre hajtogatható. Pestiesen szólva a kijelző sem piskóta, hiszen egyrészt 16:9-es képarányú, hogy a filmnézési élmény a lehető legkiválóbb legyen, másrészt pedig háromdimenziós képmegjelenítésre képes. Az LCD mindkét oldalán található hangszóró, mondanom sem kell, hogy a sztereó, sőt térhatású hangzás érdekében.

A Pantech Gizmo (nem keverendő össze a Gizmodo játékgéppel) a világ első úgynevezett MP3 Jukebox mobiltelefonja, mely kifejezetten digitális zenelejátszásra lett optimalizálva. A telefon egyébként többek közt távirányítóként is használható: segítségével éppúgy irányíthatók televíziós készülékek, mint például légkondícionáló berendezések.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő