Connect with us

technokrata

Jégkorong VB a PannonW@P-on

Kütyük

Jégkorong VB a PannonW@P-on

A Pannon GSM a magyar jégkorong-válogatott főtámogatójaként folyamatosan nyomon követi a debreceni világverseny állását, és – az aktuális hírektől kezdve a csapatokról készült letölthető háttérképekig – átfogó tartalomszolgáltatást nyújt előfizetőinek.

Az április 17-én kezdődő, egy héten át tartó Divízió 1-es IIHF Jégkorong Világbajnokság eseményeit a megnyitótól kezdve a díjkiosztóig követhetik nyomon a Pannon GSM előfizetői a mobilszolgáltató WAP portálján. A tizenöt mérkőzésről a két percenként frissülő beszámolókkal gyakorlatilag élő közvetítést ad a PannonW@P, ahol a meccsek után a mezőny legjobbjaival, a csapatvezetőkkel, a közönség kedvenceivel készített interjúk olvashatók, és természetesen a VB pillanatnyi állásáról is folyamatosan tájékozódhatnak a rajongók.

Azok kedvéért, akik a vasárnapi nyitó mérkőzésig sem bírják ki jégkorong nélkül, a Pannon GSM már hétfőn, az első mérkőzés előtt hat nappal megkezdte a tudósítást. A hat csapatra vonatkozó statisztikák és információk mellett a mérkőzések időpontjai is kikereshetők a PannonW@P-on. Emellett most a WAP-ról mindent megtudhatunk a magyar válogatottról és tagjairól, amire valaha is kíváncsiak voltunk.

A szöveg mellett a képek is fontos szerephez jutnak a Pannon GSM tudósításaiban. A hírek között képes beszámolókat is találhatunk majd a PannonW@P Hoki vb menüpontja alatt: szerdától elérhetők a magyar válogatott tagjait ábrázoló háttérképek, a bajnokság ideje alatt pedig a mérkőzések legizgalmasabb pillanatait megragadó fotók is letölthetők az arra alkalmas mobiltelefonokra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő