Connect with us

technokrata

Exkluzív Ferrari telefon kizárólag a Vodafone Magyarország kínálatában

Kütyük

Exkluzív Ferrari telefon kizárólag a Vodafone Magyarország kínálatában

A Ferrari rajongók és tulajdonosok most szert tehetnek a korlátozott számban kapható Ferrari mobiltelefonra, amely kizárólag a Vodafone-nál vásárolható meg.

Az egyedülálló modell, a Sharp GX 25 Speciális Ferrari szériájába tartozik, amely a Sharp és a Vodafone gyümölcsöző együttműködésének köszönhető. A korlátozott számban kapható telefon a Forma 1-es autó piros színével megegyezik és természetesen megtalálható rajta az ágaskodó ló, a Ferrari ismertetőjele.


A felhasználói felület speciálisan Ferrrari stílusú és olyan különleges tartalmak találhatóak a telefonon, mint például 3D játékok, videók, képernyőkímélők, háttérképek és csengőhangok.

A telefon április 8-tól kapható világszerte a Vodafone-nál, többek között Angliában, Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Magyarországon és Svédországban. Csak korlátozott számban kapható, így különösen értékes darab a gyűjtők számára.

Michael Schumacher, a Ferrari pilótája így nyilatkozott: ˝Az új Ferrari telefon nagyszerű és nélkülözhetetlen kiegészítője egy igazi Ferrari rajongónak. A Vodafone live!-on keresztül pedig a telefontulajdonosok mindig kapcsolatban lehetnek a csapattal és beszerezhetik a legfrissebb információkat a Scuderia Ferrari-ról˝.

A Sharp GX 25 Speciális Ferrari szériadarab ára:
VitaMAX bruttó ár: 59.990 forint
Előfizetéses bruttó ár: 39.990 forint.

Specifikációk:
-GSM rendszer: 900/1800/1900 5 kontinensen
-nagy, kiváló minőségű színes kijelző
-MMS-t küld/fogad beépített kamerával
-beépített videokamera (felvesz, visszajátszik és videóklippet küld)
-zeneszámot felvesz és küld
-Bluetooth és infravörös vezeték nélküli kapcsolat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek