Connect with us

technokrata

Egyedi kialakítású, TV-vevős mobiltelefon a Samsungtól

Kütyük

Egyedi kialakítású, TV-vevős mobiltelefon a Samsungtól

A Samsung az SCH-B200 típusjelzésű készülék ˝személyében˝ ismét egy igen csak érdekes mobiltelefont jelentett be.


A dél-koreai székhelyű vállalat újdonságának legfontosabb ismeretőjele az úgynevezett ˝slide and rotation˝, vagyis ˝csúsztatható és forgatható˝ kialakítás, melynek lényege, hogy a telefon billentyűzete a fedlap felfelé csúsztatása révén csalogatható elő, majd pedig ezt a kijelzőt tartalmazó fedlapot még el is lehet forgatni. Az LCD vízszintesbe történő forgatása azért fontos, mert így kényelmesebben lehet műholdas televíziós adásokat nézni, ugyanis a készülék DMB kompatibilis.

A 800 MHz-es frekvenciájú CDMA2000 1x EV-DO hálózatokban használható SCH-B200 2,2 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelzőt kapott, mely egyrészt 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig nem kevesebb mint 262 színárnyalatot képes megjeleníteni. A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók, illetve MPEG4 formátumú videók készíthetők. A telefonból természetesen az MP3 lejátszó funkció sem hiányzik, mint ahogy a Word és Excel állománykezelő szoftverekről sem kell lemondaniuk a felhasználóknak.

A többek közt TV-kimenettel, infravörös porttal és TransFlash memóriabővítőhellyel felvértezett Samsung SCH-B200 106,5 milliméter hosszú, 52 milliméter széles, 24,9 milliméter vastag és 120 gramm tömegű. A készülék forgalmazása várhatóan még ebben a félévben meg fog kezdődni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle