Connect with us

technokrata

T-Mobile: fokozódó árharc, illetve egy időseknek szánt spéci mobiltelefon

Kütyük

T-Mobile: fokozódó árharc, illetve egy időseknek szánt spéci mobiltelefon

René Obermann, a német T-Mobile első embere szerint a mobiltelefonos szolgáltatók közötti egyre keményebb árharc várhatóan a jövőben is folytatódni fog, ezenkívül pedig hamarosan meg fog jelenni a cég kínálatában egy kifejezetten időseknek szánt mobil készülék.

Obermann a Bild am Sonntag című lapnak adott interjújában elmondta, hogy a fokozódó árharc következtében arra lehet számítani, hogy a közeljövőben még olcsóbbá válik majd a mobiltelefonálás, illetve utalt arra, hogy a T-Mobile-lal Németországban hamarosan már 1 centes percdíj ellenében lehet vezetékes hálózatokba telefonálni.

Emberünk ezenkívül elárulta, hogy a T-Mobile nemsokára piacra fog dobni egy kifejezetten az idősebb korosztály képviselőinek szánt speciális mobiltelefont, mely elsősorban könnyű kezelhetőségéről ismerszik majd meg. A különleges készülék nagy méretű, jól leolvasható kijelzőt, méretes billentyűket, valamint egyszerü menürendszert kapott.

Oberman kitért többek közt arra is, hogy szerinte a vezetékes telefonálás nem fog egyhamar kihalni, még akkor sem, ha manapság már több mobiltelefonos, mint vezetékes előfizető létezik. A vezetékes előfizetések előnyei közé tartozik a relatív olcsóság, illetve, hogy az igazán nagy sebességet biztosító Internetes szolgáltatások vezetéken keresztül vehetők igénybe.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő