Connect with us

technokrata

T-Mobile: fokozódó árharc, illetve egy időseknek szánt spéci mobiltelefon

Kütyük

T-Mobile: fokozódó árharc, illetve egy időseknek szánt spéci mobiltelefon

René Obermann, a német T-Mobile első embere szerint a mobiltelefonos szolgáltatók közötti egyre keményebb árharc várhatóan a jövőben is folytatódni fog, ezenkívül pedig hamarosan meg fog jelenni a cég kínálatában egy kifejezetten időseknek szánt mobil készülék.

Obermann a Bild am Sonntag című lapnak adott interjújában elmondta, hogy a fokozódó árharc következtében arra lehet számítani, hogy a közeljövőben még olcsóbbá válik majd a mobiltelefonálás, illetve utalt arra, hogy a T-Mobile-lal Németországban hamarosan már 1 centes percdíj ellenében lehet vezetékes hálózatokba telefonálni.

Emberünk ezenkívül elárulta, hogy a T-Mobile nemsokára piacra fog dobni egy kifejezetten az idősebb korosztály képviselőinek szánt speciális mobiltelefont, mely elsősorban könnyű kezelhetőségéről ismerszik majd meg. A különleges készülék nagy méretű, jól leolvasható kijelzőt, méretes billentyűket, valamint egyszerü menürendszert kapott.

Oberman kitért többek közt arra is, hogy szerinte a vezetékes telefonálás nem fog egyhamar kihalni, még akkor sem, ha manapság már több mobiltelefonos, mint vezetékes előfizető létezik. A vezetékes előfizetések előnyei közé tartozik a relatív olcsóság, illetve, hogy az igazán nagy sebességet biztosító Internetes szolgáltatások vezetéken keresztül vehetők igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák