Connect with us

technokrata

Nyár elején érkezik az Alcatel legújabb, elérhető árú kamerás mobilja

Kütyük

Nyár elején érkezik az Alcatel legújabb, elérhető árú kamerás mobilja

Friss információk érkeztek az Alcatel egyik legújabb mobiltelefonjával kapcsolatban.


Egyes holland források tudni vélik, hogy az Alcatel One Touch 556/557 közvetlen utódjának szánt Alcatel One Touch C551/C552 várhatóan idén júniusban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban. Az elsősorban a szűkebb pénztárcájú vásárlóknak szánt Alcatel újdonság nem más, mint az Alcatel One Touch C555 némileg szűkített szolgáltatási körű testvérmodellje. A francia gyártó új fejlesztése 101 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 18,5 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 80 gramm.

A készülékbe helyezett, cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző 128×160 képpontos felbontással rendelkezik, melyhez 16 bites színmélység, vagyis mintegy 65 ezer színárnyalat társul.

A Java MIDP 2.0 támogatás és a 2.0-s verziójú WAP böngésző a One Touch C555-höz hasonlóan a One Touch C551/C552-ből sem hiányzik, viszont a telefon memóriája 6 MB-ról 3 MB-ra zsugorodott, MP3 csengőhangok nem rendelhetők hozzá az egyes telefonkönyv bejegyzésekhez, ezenkívül pedig a Push To Talk szolgáltatás is kimaradt ebből a modellből.

A készülékbe integrált, négyszeres digitális zoom funkciós digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 640×480 pixeles felbontású fotók készíthetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák