Connect with us

Motorola E790: az első iTunes képes zenemobil?

Kütyük

Motorola E790: az első iTunes képes zenemobil?

A napokban felbukkant egy kémfotó, melyen állítólag a Motorola első iTunes kompatibilis mobiltelefonját lehet látni.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, a világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett Motorola eredetileg azt tervezte, hogy a március közepén Hannoverben megrendezett CeBIT 2005 szakkiállításon jelenti be az Apple-lel történő együttműködésének első gyümölcsét, egy iTunes képes mobilt, erre azonban különböző okokból kifolyólag mégsem került sor. Egyes források azt gyanítják, hogy bár a készülék fejlesztési munkálatai már rendben befejeződtek, a Motorola és a mobil zeneforgalmazásból komoly bevételekre számító operátorok között bizonyos nézeteltérések vannak, és emiatt húzódik a telefon bemutatása.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Motorola első iTunes mobilja E790, vagy esetleg E399 típusjelzéssel ellátva kerül majd piacra. A Motorola E398 közvetlen utódjának tekinthető készülék alapdesignja nem sokat változott, ellenben tudása annál többet gyarapodott. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző immár nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, ezenkívül pedig szót kell még ejtenünk a továbbfejlesztett háromdimenziós hangzásról, illetve a dedikált zenelejátszó billentyűről.

A Bluetooth kompatibilis Motorola E790 beépített digitális fényképezőgépe sajnos maradt VGA felbontású, a belső memória pedig továbbra is miniatűr TransFlash memóriakártyák révén bővíthető tovább. A GPRS és EDGE támogatású készülék debütálási időpontja, illetve várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő