Connect with us

Motorola E790: az első iTunes képes zenemobil?

Kütyük

Motorola E790: az első iTunes képes zenemobil?

A napokban felbukkant egy kémfotó, melyen állítólag a Motorola első iTunes kompatibilis mobiltelefonját lehet látni.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, a világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett Motorola eredetileg azt tervezte, hogy a március közepén Hannoverben megrendezett CeBIT 2005 szakkiállításon jelenti be az Apple-lel történő együttműködésének első gyümölcsét, egy iTunes képes mobilt, erre azonban különböző okokból kifolyólag mégsem került sor. Egyes források azt gyanítják, hogy bár a készülék fejlesztési munkálatai már rendben befejeződtek, a Motorola és a mobil zeneforgalmazásból komoly bevételekre számító operátorok között bizonyos nézeteltérések vannak, és emiatt húzódik a telefon bemutatása.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Motorola első iTunes mobilja E790, vagy esetleg E399 típusjelzéssel ellátva kerül majd piacra. A Motorola E398 közvetlen utódjának tekinthető készülék alapdesignja nem sokat változott, ellenben tudása annál többet gyarapodott. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző immár nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, ezenkívül pedig szót kell még ejtenünk a továbbfejlesztett háromdimenziós hangzásról, illetve a dedikált zenelejátszó billentyűről.

A Bluetooth kompatibilis Motorola E790 beépített digitális fényképezőgépe sajnos maradt VGA felbontású, a belső memória pedig továbbra is miniatűr TransFlash memóriakártyák révén bővíthető tovább. A GPRS és EDGE támogatású készülék debütálási időpontja, illetve várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom