Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szokatlan, aszimmetrikus külső megjelenésű mobiltelefon újdonság

Kütyük

Szokatlan, aszimmetrikus külső megjelenésű mobiltelefon újdonság

A Pantech által most bejelentett PG-3200 típusjelzésű mobiltelefon újdonság fontosabb ismertetőjelei közé tartozik a négyszögletes formaterv, a szétnyitható kialakítás és a féloldalasan elhelyezett külső LCD.


A Pantech PG-3200 csukott állapotban 70 milliméter hosszú, 43 milliméter széles, 18 milliméter vastag, a mérlegen pedig mindössze 70 grammot nyom. A minimalista designnal megáldott, minimális lekerekítéssel díszitett készülék külső megjelenését illetően nem túl előnyös a méretes külső antenna, ezenkívül pedig furcsa, hogy a kiegészítő külső kijelző nem középen, hanem egy kicsit balra tolva kapott helyet. Mellette jobb oldalt található a beépített digitális fényképezőgép optikája, illetve a hozzá tartozó LED-es segédfény.

A Pantech PG-3200 1,5 colos képátlójú belső folyadékkristályos kijelzője TFT technológiára épül és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, és hasonló 18 bites színmélységgel büszkélkedhet a kis méretű külső display is. A kamera CCD képérzékelője 0,3 megapixeles, vagyis segítségével maximum 640×480 pixeles felbontású fényképek készíthetők.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes dél-koreai telefon további fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt az MP3 lejátszó alkalmazás, a hatvannégy szólamú polifónia, a teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás, a WAP 2.0 böngésző, a Java támogatás, valamint a 150 perces beszélgetési, illetve 160 órás készenléti időt. A Pantech PG-3200 várhatóan valamikor a jövő hónapban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban, várható ára azonban egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés