Connect with us

technokrata

Szokatlan, aszimmetrikus külső megjelenésű mobiltelefon újdonság

Kütyük

Szokatlan, aszimmetrikus külső megjelenésű mobiltelefon újdonság

A Pantech által most bejelentett PG-3200 típusjelzésű mobiltelefon újdonság fontosabb ismertetőjelei közé tartozik a négyszögletes formaterv, a szétnyitható kialakítás és a féloldalasan elhelyezett külső LCD.


A Pantech PG-3200 csukott állapotban 70 milliméter hosszú, 43 milliméter széles, 18 milliméter vastag, a mérlegen pedig mindössze 70 grammot nyom. A minimalista designnal megáldott, minimális lekerekítéssel díszitett készülék külső megjelenését illetően nem túl előnyös a méretes külső antenna, ezenkívül pedig furcsa, hogy a kiegészítő külső kijelző nem középen, hanem egy kicsit balra tolva kapott helyet. Mellette jobb oldalt található a beépített digitális fényképezőgép optikája, illetve a hozzá tartozó LED-es segédfény.

A Pantech PG-3200 1,5 colos képátlójú belső folyadékkristályos kijelzője TFT technológiára épül és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, és hasonló 18 bites színmélységgel büszkélkedhet a kis méretű külső display is. A kamera CCD képérzékelője 0,3 megapixeles, vagyis segítségével maximum 640×480 pixeles felbontású fényképek készíthetők.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes dél-koreai telefon további fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt az MP3 lejátszó alkalmazás, a hatvannégy szólamú polifónia, a teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás, a WAP 2.0 böngésző, a Java támogatás, valamint a 150 perces beszélgetési, illetve 160 órás készenléti időt. A Pantech PG-3200 várhatóan valamikor a jövő hónapban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban, várható ára azonban egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom