Connect with us

Nokia 8800: roppant elegáns, rozsdamentes acél házas, exkluziv mobiltelefon újdonság!

Kütyük

Nokia 8800: roppant elegáns, rozsdamentes acél házas, exkluziv mobiltelefon újdonság!

A Nokia a modern órakészítési és ékszerész-technikákból merítő, valóban ihletett mobiltelefont mutatott be a minőség és ízlés kedvelői számára.

A vékony rozsdamentes acél burokba zárt Nokia 8800 finoman kicsúsztatva egy sor különleges részlettel kápráztat el, amelyek mindegyike alapos megfontolás és kutatás után emelheti a készülék presztízsét és minőségét. Az élmény fokozása érdekében a Nokia 8800 exkluzív audio-szolgáltatásokat is kínál, többek között a díjakkal elismert zeneszerző, Ryuichi Sakamoto által komponált csengőhangokat és figyelmeztetőket. A Nokia 8800-nál is megnyilvánuló figyelem a részletek iránt a Nokia prémium mobiltelefonjainak jellemzője, amelyek mércéül szolgálnak az iparág számára az elegancia és a teljesítmény terén.


A forma és funkció egységének Zen-szerű célkitűzését szem előtt tartva a Nokia tervezőit és mérnökeit az a szándék vezérelte, hogy egy igazán modern, a stílust és eleganciát megtestesítő mobiltelefont tervezzenek, amelynek használata élmény, birtoklása pedig öröm. Az organikus vonalak és a dinamikus felület tökéletesen kiegészíti az alapanyagként felhasznált rozsdamentes acélt és a gyantát: az acélt rugalmas ereje és tartóssága, a gyantát szerves tulajdonságai miatt választották. A végeredmény egy elegáns, szinte ˝emberi˝ külső, amely szép, időtálló anyagokból épül fel.

A nem a megszokott forrásokból merítő Nokia formatervezők például a funkciógombok féminjekcióval történő feltöltésekor modern órakészítési technikákat is alkalmaztak. A luxusóráknál felhasznált különlegesen edzett üveg alkalmazása még ellenállóbbá teszi a külső kijelzőt a karcolásokkal szemben. Még a Nokia márkát is az órakészítők által használt kémiai eljárással helyezték el a hátsó borítóra.


A Nokia 8800 kinyitó mechanizmusát szintén a funkcionális dizájn miatt érdemes tanulmányozni. A nagy teljesítményű autókban használthoz hasonló szilárd rugómechanizmust és rozsdamentes acél golyóscsapágyat alkalmazó Nokia 8800 billentyűzete elegánsan csúszik elő a védőborító alól, miközben a hátul elrejtett kamera is előtűnik.

A Nokia 8800 audio-kínálata is megihlető. A Nokia a több díjjal kitüntetett zeneszerzőt, Ryuichi Sakamotot kérte fel a csengő-, és figyelmeztetőhangok megkomponálására. Kiemelkedő karrierje során Sakamoto a zenei és technológiai határokat átlépve különböző zenei stílusokkal kísérletezett, és a populáris-, a zenekari-, és a filmzenék terén egyaránt közismertté vált.

A Nokia 8800 modern vonalvezetése és organikus ívei által megihletett Sakamoto a szívre és az észre egyaránt ható zenei anyagot alkotott, amely megragadja a készülék lényegét és hangulatát. A zene a Nokia 8800 felhasználójáról alkotott képét tükrözi: Sakamoto folyamatosan utazó világpolgárnak képzeli el a telefon tulajdonosát, aki nagyszerű városokon New Yorkon, Párizson, Sydney-n és Shanghai-on áthaladva mindenhol erős benyomást kelt.

˝A finomság és a rafináltság alapkövetelménye a minőségre és a részletek kidolgozottságára nagy hangsúlyt fektető fogyasztókat megcélzó modern dizájnnak˝ – magyarázta Frank Nouvo, a Nokia vezető tervezője. ˝Úgy véljük, a Nokia 8800 az ilyen emblematikus termékek sorába tartozik – egy kifinomult mobilkommunikációs eszköz, amely csendben nyeri el a jó ízlésű felhasználók elismerését és csodálatát˝.

A Nokia 8800 várhatóan 2005 második negyedévében jelenik meg a kiválasztott piacokon. A készülék adók és kedvezmények előtti ára a tervek szerint 750 euró körül mozog majd. A szintén ma bemutatott Nokia vezeték nélküli sztereó fülhallgató várhatóan 2005 harmadik negyedévében lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő