Connect with us

technokrata

Megjelent a Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory az N-Gage platformhoz

Kütyük

Megjelent a Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory az N-Gage platformhoz

A Nokia bejelentette, hogy elindult az egyik leginkább várt N-Gage játék, a Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory szállítása.

Ezzel egy időben nyílik meg a játék miniweboldala a www.n-gage.com/splintercellchaostheory címen, ahol a Sam Fisher-rajongók a játék ingyenes, egy szereplős demóváltozatát tölthetik le. A játékosok az N-Gage Arénában az N-Gage Aréna Fan Pack-et is megtalálják.

A lenyűgöző háromdimenziós világban játszódó Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory-val a játékosok a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egymás ellen, vagy egymást segítve játszhatnak. A játékosok az N-Gage Arénában is kapcsolatba léphetnek egymással, ha felvételeket és rangsorokat tesznek közzé.

˝A Gameloft nagyszerű munkát végzett az N-Gage platformra fejlesztett Splinter Cell játékkal, ez alól pedig a sorozat legújabb tagja sem jelent kivételt. A Chaos Theory fantasztikus kritikát kapott a sajtóban, mi pedig büszkén kínáljuk ezt a játékot portfoliónkban˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia játékkiadásért felelős igazgatója. ˝A letölthető demóval ízelítőt kaphatunk az akciókból, a Chaos Theory Fan Pack-kel pedig testre szabhatjuk a telefont˝.

A www.n-gage.com/splintercellchaostheaory címen található Chaos Theory miniweboldalról ingyenesen letölthető egy gyakorlótérképpel ellátott, egyszemélyes demó, amellyel a játékosok megtanulhatják Sam Fisher mozgatását, és felkészülhetnek az ellenség semlegesítésére. A rajongók az N-Gage telefonhoz használható csomagokat is letölthetnek az N-Gage Arénából. A Chaos Theory Fan Pack három különböző háttérképet, két, gyárilag konfigurált, barátoknak szóló multimédiás üzenetet, valamint az N-Gage Aréna indítókészletet tartalmazza.

Tehát csiszoljuk titkos tudásunk, készüljünk fel az ellenség hatástalanítására, és játsszunk az egyik legjobb N-Gage játékkal!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom