Connect with us

Megjelent a Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory az N-Gage platformhoz

Kütyük

Megjelent a Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory az N-Gage platformhoz

A Nokia bejelentette, hogy elindult az egyik leginkább várt N-Gage játék, a Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory szállítása.

Ezzel egy időben nyílik meg a játék miniweboldala a www.n-gage.com/splintercellchaostheory címen, ahol a Sam Fisher-rajongók a játék ingyenes, egy szereplős demóváltozatát tölthetik le. A játékosok az N-Gage Arénában az N-Gage Aréna Fan Pack-et is megtalálják.

A lenyűgöző háromdimenziós világban játszódó Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory-val a játékosok a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egymás ellen, vagy egymást segítve játszhatnak. A játékosok az N-Gage Arénában is kapcsolatba léphetnek egymással, ha felvételeket és rangsorokat tesznek közzé.

˝A Gameloft nagyszerű munkát végzett az N-Gage platformra fejlesztett Splinter Cell játékkal, ez alól pedig a sorozat legújabb tagja sem jelent kivételt. A Chaos Theory fantasztikus kritikát kapott a sajtóban, mi pedig büszkén kínáljuk ezt a játékot portfoliónkban˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia játékkiadásért felelős igazgatója. ˝A letölthető demóval ízelítőt kaphatunk az akciókból, a Chaos Theory Fan Pack-kel pedig testre szabhatjuk a telefont˝.

A www.n-gage.com/splintercellchaostheaory címen található Chaos Theory miniweboldalról ingyenesen letölthető egy gyakorlótérképpel ellátott, egyszemélyes demó, amellyel a játékosok megtanulhatják Sam Fisher mozgatását, és felkészülhetnek az ellenség semlegesítésére. A rajongók az N-Gage telefonhoz használható csomagokat is letölthetnek az N-Gage Arénából. A Chaos Theory Fan Pack három különböző háttérképet, két, gyárilag konfigurált, barátoknak szóló multimédiás üzenetet, valamint az N-Gage Aréna indítókészletet tartalmazza.

Tehát csiszoljuk titkos tudásunk, készüljünk fel az ellenség hatástalanítására, és játsszunk az egyik legjobb N-Gage játékkal!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő