Connect with us

technokrata

Olcsóbb mobil roaming a Vatikánba zarándokolók számára

Kütyük

Olcsóbb mobil roaming a Vatikánba zarándokolók számára

A II. János Pál pápa temetésére zarándokolók e héten jelentősen olcsóbban roamingolhatnak Olaszországban, mint egyébként.

A Vatikánba látogató lengyel hívők mától, azaz csütörtöktől kezdve egészen vasárnap estig rendkívüli mobiltelefon percdíj kedvezményeket élveznek.


A PTK Centertel mobiltelefonos operátor szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a vállalat előfizetőinek az említett napokban mindössze 1 zlotyit, vagyis mintegy 60 forintot kell fizetniük minden egyes Olaszországban megkezdett híváspercért. Ez az összeg negyede-ötöde a hagyományos tarifának.

A PTK Centertel körülbelül 7,5 millió ügyféllel rendelkezik. Az akcióban részt vesz továbbá a 6,5 milliós előfizetői bázisú Polkomtel, valamint a több mint 8 millió előfizetővel büszkélkedő PTC Era GSM mobil szolgáltató. A lengyel külügyminisztérium közlése szerint a szombaton elhunyt pápa szülőhazájából legalább egymillióan zarándokolnak el a pénteken tartandó temetésre, de egyesek szerint elképzelhető, hogy a lengyel látogatók száma a kétmilliót is meg fogja haladni.

Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, hogy a hazai mobil szolgáltatók esetlegesen hasonló roaming akciót indítanának erre a néhány napra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd