Connect with us

technokrata

A mobiltelefonálás rontja a sperma minőségét

Kütyük

A mobiltelefonálás rontja a sperma minőségét

A napokban egy újabb olyan jelentés került nyilvánosságra, melyből kiderül, hogy a mobiltelefonok keltette sugárzás károsítja az egészséget.


Az ausztráliai NewCastle Egyetem munkatársai egerekkel folytattak kísérleteket és megállapították, hogy a mobil készülék által kibocsájtott rádióhullámok károsítják az állatok spermáját.

John Aitken professzor és Dr. Bruce King az egyetem Tudományos és Információ Technológiai tanszékének munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy az egereket ugyanolyan elektromágneses sugárzásnak tették ki, mint amilyen sugárzást az emberi szervezet kap a manapság egyre többet használt mobiltelefonoktól. Az első vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a sugárdózist kapott egerek DNS-e jelentős elváltozást mutatott azon egerek DNS-éhez képest, melyek sugárzásmentes környezetben tartózkodtak.

˝Minden jel arra mutat, hogy a mobiltelefon használat rossz hatással van a sperma minőségére, azonban mindenképpen további kutatásokat kell végeznünk annak érdekében, hogy teljesen megbizonyosodjunk a káros hatásokról. A közeljövőben több új, rendkívül alapos tesztet és vizsgálatot fogunk lefolytatni ebben a témakörben˝ – nyilatkozta Aitken professzor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő