Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világszerte kapható a különleges Motorola V3 RAZR Black Edition mobiltelefon

Kütyük

Világszerte kapható a különleges Motorola V3 RAZR Black Edition mobiltelefon

A Motorola bejelentette, hogy világszerte megkezdte a Motorola V3 RAZR Black Edition kereskedelmi forgalmazását.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, a világon először a német T-Mobile-nál volt megvásárolható a készülék, mostantól viszont már a kártyafüggetlen telefonok is elérhetők a piacon. A tavaly nyáron debütált, rendkívül exkluzív megjelenésű Motorola V3 RAZR speciális, fekete színű változatának ajánlott végfelhasználói ára 479 euró, vagyis mintegy 118 ezer forint. A T-Mobile hazai kínálatában a Motorola V3 alapváltozata 24 hónapos előfizetéssel jelenleg 74.990 forintos áron kapható.

Az elegáns fekete színű Motorola V3 RAZR Black Edition 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 13,9 milliméter vastag és 95 gramm tömegű újdonság érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak. A 2,2 colos képátlójú belső kijelző esetében 176×220 pixeles felbontásról, valamint 65 ezer színárnyalatról beszélhetünk.

A mai elvárásoknak megfelelően már a külső LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú. Természetesen a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles (VGA) felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés