Connect with us

technokrata

Újabb Dallamcsengő szolgáltatás a T-Mobile-tól

Kütyük

Újabb Dallamcsengő szolgáltatás a T-Mobile-tól

A közel 9 millió magyarországi előfizető egyértelműen azt mutatja, hogy a mobilok a magán- és az üzleti életben ma már egyaránt nélkülözhetetlenek. A T-Mobile Vállalati Dallamcsengő szolgáltatásával a legnagyobb hazai mobilszolgáltató céges ügyfelei számára a mobiltelefon a hatékony munkavégzés mellett az image-építés egyik fontos eszköze is lehet.

A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a T-Mobile tette elérhetővé a világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Dallamcsengő szolgáltatást. A tavaly bevezetett újdonság lényege, hogy a hívó fél a megszokott monoton kicsengési hang helyett a hívó fél által kiválasztott dallamot, zenét hallja. A Dallamcsengő a telefonközpontokból ismert zenés várakoztatás személyre szabható mobiltelefonos változata. A szórakoztató alkalmazással az egyéni előfizetők telefonon, WAP-on vagy az interneten keresztül sok száz zeneszám közül választhatják ki az egyéniségüknek leginkább megfelelőt és akár minden egyes hívószámhoz eltérő dallamot rendelhetnek.

A T-Mobile áprilistól bevezette a Vállalati Dallamcsengőt, amely az eddigi megoldás kifejezetten cégekre, vállalatokra szabott változata. A legfontosabb újdonság, hogy a néhány fős vállalkozás vagy nemzetközi nagyvállalat saját előfizetéseihez a felkínált számokon túl saját hangazonosítóját (például dallam, szignál) vagy hangbemondását is hozzárendelheti. A bevezetett márkák jól ismert zenei jellemzői így már a cég mobiljainak felhívásakor visszaköszönhetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák