Connect with us

Újabb Dallamcsengő szolgáltatás a T-Mobile-tól

Kütyük

Újabb Dallamcsengő szolgáltatás a T-Mobile-tól

A közel 9 millió magyarországi előfizető egyértelműen azt mutatja, hogy a mobilok a magán- és az üzleti életben ma már egyaránt nélkülözhetetlenek. A T-Mobile Vállalati Dallamcsengő szolgáltatásával a legnagyobb hazai mobilszolgáltató céges ügyfelei számára a mobiltelefon a hatékony munkavégzés mellett az image-építés egyik fontos eszköze is lehet.

A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a T-Mobile tette elérhetővé a világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Dallamcsengő szolgáltatást. A tavaly bevezetett újdonság lényege, hogy a hívó fél a megszokott monoton kicsengési hang helyett a hívó fél által kiválasztott dallamot, zenét hallja. A Dallamcsengő a telefonközpontokból ismert zenés várakoztatás személyre szabható mobiltelefonos változata. A szórakoztató alkalmazással az egyéni előfizetők telefonon, WAP-on vagy az interneten keresztül sok száz zeneszám közül választhatják ki az egyéniségüknek leginkább megfelelőt és akár minden egyes hívószámhoz eltérő dallamot rendelhetnek.

A T-Mobile áprilistól bevezette a Vállalati Dallamcsengőt, amely az eddigi megoldás kifejezetten cégekre, vállalatokra szabott változata. A legfontosabb újdonság, hogy a néhány fős vállalkozás vagy nemzetközi nagyvállalat saját előfizetéseihez a felkínált számokon túl saját hangazonosítóját (például dallam, szignál) vagy hangbemondását is hozzárendelheti. A bevezetett márkák jól ismert zenei jellemzői így már a cég mobiljainak felhívásakor visszaköszönhetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő