Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb Dallamcsengő szolgáltatás a T-Mobile-tól

Kütyük

Újabb Dallamcsengő szolgáltatás a T-Mobile-tól

A közel 9 millió magyarországi előfizető egyértelműen azt mutatja, hogy a mobilok a magán- és az üzleti életben ma már egyaránt nélkülözhetetlenek. A T-Mobile Vállalati Dallamcsengő szolgáltatásával a legnagyobb hazai mobilszolgáltató céges ügyfelei számára a mobiltelefon a hatékony munkavégzés mellett az image-építés egyik fontos eszköze is lehet.

A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a T-Mobile tette elérhetővé a világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Dallamcsengő szolgáltatást. A tavaly bevezetett újdonság lényege, hogy a hívó fél a megszokott monoton kicsengési hang helyett a hívó fél által kiválasztott dallamot, zenét hallja. A Dallamcsengő a telefonközpontokból ismert zenés várakoztatás személyre szabható mobiltelefonos változata. A szórakoztató alkalmazással az egyéni előfizetők telefonon, WAP-on vagy az interneten keresztül sok száz zeneszám közül választhatják ki az egyéniségüknek leginkább megfelelőt és akár minden egyes hívószámhoz eltérő dallamot rendelhetnek.

A T-Mobile áprilistól bevezette a Vállalati Dallamcsengőt, amely az eddigi megoldás kifejezetten cégekre, vállalatokra szabott változata. A legfontosabb újdonság, hogy a néhány fős vállalkozás vagy nemzetközi nagyvállalat saját előfizetéseihez a felkínált számokon túl saját hangazonosítóját (például dallam, szignál) vagy hangbemondását is hozzárendelheti. A bevezetett márkák jól ismert zenei jellemzői így már a cég mobiljainak felhívásakor visszaköszönhetnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés