Connect with us

technokrata

Motorola V1050: káprázatos kijelző, két kamera, bővíthető memória

Kütyük

Motorola V1050: káprázatos kijelző, két kamera, bővíthető memória

A Motorola legújabb harmadik generációs mobiltelefonja, a V1050 típusjelzésű készülék gyönyörű kijelzőt és nagy felbontású digitális fényképezőgépet kapott.

A széthajtható kialakítású újdonság divatos és egyben elegáns megjelenésű, azonban a méretes külső antenna sajnos megbontja a formai összhangot. A külsőleg leginkább a Motorola PEBL V6-ra hajazó telefon méretes, 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelzője 240×320 pixeles (QVGA) felbontással bír és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.


UMTS (3G) mobilról lévén szó, nem meglepő, hogy egy helyett rögtön két kamerához van szerencsénk. A belső kijelző alatt elhelyezett kiegészítő kamera VGA, vagyis 0,3 megapixeles felbontású, és értelemszerűen elsősorban videóhívásokhoz használatos. A kívül elhelyezett fő kamera ezzel szemben már 0,3 megapixeles felbontással büszkélkedhet, ráadásul többek közt nyolcszoros digitális zoom funkcióval és LED alapú segédfénnyel is fel van vértezve. A kamera nem csak állóképek, hanem videóanyagok rögzítésére is képes, ezenkívül pedig MPEG-4, H.263, RealVideo és WMV formátumú videókat is le tud játszani a készülék. Az audió formátumok közül a következők támogatottak: AMR, MIDI, AAC, MP3, WMA, RealAudio, XMFI.

A teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás szinte már magától értetődik, csakúgy, mint a POP3, IMAP4 és SMTP támogatású elektronikus levelezési kliens. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a Java MIDP 2.0 alkalmazások futtatásáról, a fejlett böngésző alkalmazásról, illetve a microSD memóriakártyák kezeléséről.

A Motorola V1050 kizárólag a Vodafone-nál lesz kapható. A kereskedelmi forgalomban valamikor a második negyedév folyamán debütáló 3G telefon várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle