Connect with us

technokrata

Megjelent az Opera webböngésző Windows-os telefonokra szánt legújabb változata

Kütyük

Megjelent az Opera webböngésző Windows-os telefonokra szánt legújabb változata

Ahogy az asztali számítógépek, úgy a Windows szoftveres okostelefonok esetében sem feltétlenül a Microsoft féle Internet Explorernek kell betöltenie a webböngésző szerepét.


Az Opera Software a napokban kiadta a népszerű Opera böngésző immár harmadik Windows Mobile-os technikai előzetesét. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szoftver Technical Preview 1 változata tavaly decemberben látott napvilágot, az azóta eltelt időkben pedig szakadatlanul folytak az alkalmazás fejlesztési munkálatai. A fejlesztők természetesen figyelembe vették a nemzetközi tesztelők visszajelzéseit, melyek egyébként nagyrészt pozitívak voltak.

A Windows-os smartphone-okra szánt Opera harmadik tesztverziója minden korábbinál stabilabb működésű, és nem utolsó sorban jelentősen gyorsabb lett. A böngésző ablakban rövidebb idő alatt, és az eddigieknél pontosabban jelennek meg a különböző webes tartalmak, ezenkívül pedig lényeges újdonság, hogy a billentyűzet 5-ös gombjával villámgyorsan megadhatjuk, hogy képektől mentes, vagy esetleg teljes értékű csilivili site-okat szeretnénk látni. Utóbbi esetben természetesen némileg hosszabb letöltési idővel, illetve nagyobb telefonszámlával kell számolnunk.

A Windows Mobile kompatibilis Opera Technical Preview 3 bárki által ingyenesen letölthető az Opera Software honlapjáról. A végleges verzió elkészülésének várható időpontjáról egyelőre nincsenek pontos információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák