Connect with us

Hirdetés

technokrata

File cserebere a mobiltelefonon

Kütyük

File cserebere a mobiltelefonon

Az egyik népszerű Internetes file cserebere szolgáltatás, az eMule immár mobiltelefonos interfésszel is rendelkezik.


A MobileMule ugyan nem a személyi számítógépeken használatos szoftver teljes értékű mobil változata, arra azonban minden további nélkül alkalmas, hogy különböző eMule tevékenységeinket távirányítsa.

A speciális szoftver a legtöbb Java kompatibilis mobiltelefonon futtatható, mely rendelkezik mintegy 200 KB szabad memóriával egyrészt a szoftver, másrészt pedig a működés közben használatos adatok számára. Ezenkívül nem jelent hátrányt, ha a készülék színes kijelzővel, illetve HTTP-n keresztüli Internet kapcsolattal bír. Ezek alapján elmondható, hogy a MobileMule tökéletesen futtatható egy jó öreg Siemens M55-ös, vagy például egy Nokia 7210-es készüléken.

Az otthoni számítógépeiken tűzfalat használóknak meg kell nyitniuk a 80-as portot, ugyanis a mobil szoftver csak így képes kommunikálni a rendszerrel. A felhasználók a MobileMule-nak köszönhetően információkat szerezhetnek többek közt az aktuális letöltési, illetve feltöltési sebességekről, az átlagsebességről, az állományok méretéről és prioritásáról, illetve a letöltésből még hátralévő időről. A szoftver révén kereséseket is lehet indítani, ezenkívül pedig akár le is állíthatjuk vele a távoli gépen futó eMule-t, de akár az egész PC-t is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés