Connect with us

technokrata

A Microsoft meg szeretné fojtani a BlackBerry-t

Kütyük

A Microsoft meg szeretné fojtani a BlackBerry-t

A Microsoft készülőfélben lévő új Windows Mobile szoftvere egyes redmondi források szerint ˝BlackBerry gyilkos˝ lesz.


Egyes, magukat megnevezni nem kívánó források szerint a szoftveróriás még ebben a hónapban véglegesíteni szeretné a Windows Mobile 2005 ROM kódot és egy olyan, új technológiával vértezi fel az Exchange 2003 Server Service Pack 2-t, mely push e-mail szolgáltatásokat biztosít a Pocket PC és okostelefon felhasználóknak. Mint ismeretes, a push e-maileket a felhasználók lényegében ugyanúgy kapják meg, mint a hagyományos SMS-eket, vagyis nem nekik kell leszedni azokat, hanem maguktól érkeznek meg a mobil készülékekre.

A Microsoft vélhetően a közeljövőben Las Vegas-ban megrendezendő Mobile and Embedded Developers Conference 2005 keretein belül fedi majd fel konkrét terveit. Amennyiben minden jól megy, és a Microsoft már áprilisban elkészül az új mobil Windows végleges kódjával, akkor a mobil operátorok júniusban, vagy júliusban jutnak majd hozzá a szoftverhez, az első Windows Mobile 2005-ös masinák pedig akár már nyár végén, vagy ősz elején felbukkanhatnak.

˝A Microsoft el szeretné tüntetni a színről a BlackBerry-t. A vállalatok ma egyaránt rendelkeznek BlackBerry-vel és Outlookkal. Ha elérhető lesz a Windows Mobile 2005 és az Exchange új verziója, és a Microsoft ezekért nem kér pénzt, ki fog a jövőben RIM féle BlackBerry-t használni?˝ – nyilatkozta egy Microsofthoz közeli forrás. A vállalat hivatalos formában nem kívánt kommentárt fűzni az ügyhöz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő