Connect with us

technokrata

Samsung SCH-V770 – hét megapixeles fényképek, profi fotós funkciók

Kütyük

Samsung SCH-V770 – hét megapixeles fényképek, profi fotós funkciók

A Samsung a közelmúltban a CeBIT kiállításon mutatta be a világ első 7 megapixeles kamerával ellátott mobiltelefonját, az SCH-V770-et, amely ugyanazt a fotóminőséget garantálja, amit egy azonos felbontású digitális fényképezőgép.


Alig 6 hónappal az 5 megapixeles kamerás telefon bemutatása után ez a fejlesztés újabb mérföldkő a digitális technológia területén.

A tervezők olyan professzionális fotózási funkciókkal ruházták fel a modellt, amelyeket még sohasem láthattunk egy kamerás mobil eszköztárában. Ilyen például a háromszoros optikai és ötszörös digitális zoom, autofókusz, kézi fókusz megfelelő vaku, külső lencse csatlakozás ill. megannyi kézi beállítási lehetőség.

Az SCH-V770 kijelzője QVGA-felbontással rendelkezik, és 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes. A mobiltelefon rendelkezik TV kimenettel, MP3 lejátszóval, névjegykártya olvasóval, és 64 szólamú polifónikus csengőhanggal is.

Az SCH-V770 formája digitális kamerához hasonlít, melynek az első oldala telefonálásra, míg hátsó oldala kiváló minőségű, akár 7 megapixeles digitális képek készítésére is alkalmas.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle