Connect with us

technokrata

Samsung mobiltelefon invázió Magyarországon!

Kütyük

Samsung mobiltelefon invázió Magyarországon!

A Samsung 5 új mobiltelefon modellt vezet be a közeljövőben Magyarországon, melyek rendkívül fejlett multimédiás alkalmazásokat kínálnak a hazai fogyasztóknak is.


A Samsung erőfeszítései sikert hoztak a vállalat mobil üzletágának. A tavalyi év a nagy áttörés éve volt a gyártó számára, hiszen telekommunikációs üzletága globális szinten a harmadik helyen végzett eladás tekintetében, míg profitabilitásban a második lett. Az idei évben először, összesen több mint 30 termék kerül a piacra.


A Samsung Electronics telekommunikációs üzletága közel egy évtizede fáradozik azon, hogy a digitális mobil multimédia éppoly természetes részévé váljon mindennapjainknak, mint annak idején a televízió. Új korszak köszöntött be: a mobil multimédia korszaka. Mobiltelefonjaink egyre összetettebb feladatokat látnak el: egyesítik magukban a televíziót és a videomagnót, a videokamerát és a fényképezőgépet, a hifitornyot és – nem utolsósorban – a telefont. Ami azelőtt megtöltött egy szobát, most elfér a tenyerünkben. A Samsung, amely mára a világ egyik legjelentősebb mobiltechnológiai úttörőjévé vált, fejlesztéseivel nagymértékben hozzájárult a mobil multimédiás alkalmazások térhódításához. A Samsung volt az első gyártó, amely 7 megapixeles kamerát, vagy 3 GB kapacitású merevlemezt épített egy mobiltelefonba, hogy csak a legutóbbi fejlesztéseket említsük.

Az SGH-E530 egy felső kategóriás, nők számára tervezett készülék, amely a legkorszerűbb szolgáltatásokon túl olyan kiegészítőket kínál, mint például a kalóriaszámító, vagy a mértékegység átváltó program. Várhatóan az idei év slágerterméke lesz az SGH-D600, amely elegáns, szétcsúsztatható designjával, 2 megapixeles kamerájával méltó utódja lehet a tavaly év végén bemutatott SGH-D500 üzleti telefonnak. Szintén egyedi tulajdonságokkal ruházta fel a Samsung az SGH-E720 modellt. Ezzel a kicsi, könnyű, kamerás telefonnal a tulajdonos minden eddiginél könnyebben töltheti le kedvenc zeneszámait és hallgathatja őket a külső zenegombok segítségével.

A korábbi, nagy sikerrel bevezetett SGH-X450 típusú készüléket tavasszal felváltja a SGH-X480 típusjelzésű mobilkészülék, amely várhatóan még kedveltebb lesz. Rejtett antennájával bárki zsebében kényelmesen elfér, beépített hangulatjelei segítségével pedig könnyen elküldhetjük érzelmeinket SMS-ben, MMS-ben. A vállalat szintén tavasszal egy új, belépő kategóriás, szétnyitható kamerás mobiltelefonnal, az SGH-X640-nel is meglepi a fogyasztókat, amely elegáns ezüst és fekete színével mindenkinek az eleganciát sugározza.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle