Connect with us

technokrata

Samsung mobiltelefon invázió Magyarországon!

Kütyük

Samsung mobiltelefon invázió Magyarországon!

A Samsung 5 új mobiltelefon modellt vezet be a közeljövőben Magyarországon, melyek rendkívül fejlett multimédiás alkalmazásokat kínálnak a hazai fogyasztóknak is.


A Samsung erőfeszítései sikert hoztak a vállalat mobil üzletágának. A tavalyi év a nagy áttörés éve volt a gyártó számára, hiszen telekommunikációs üzletága globális szinten a harmadik helyen végzett eladás tekintetében, míg profitabilitásban a második lett. Az idei évben először, összesen több mint 30 termék kerül a piacra.


A Samsung Electronics telekommunikációs üzletága közel egy évtizede fáradozik azon, hogy a digitális mobil multimédia éppoly természetes részévé váljon mindennapjainknak, mint annak idején a televízió. Új korszak köszöntött be: a mobil multimédia korszaka. Mobiltelefonjaink egyre összetettebb feladatokat látnak el: egyesítik magukban a televíziót és a videomagnót, a videokamerát és a fényképezőgépet, a hifitornyot és – nem utolsósorban – a telefont. Ami azelőtt megtöltött egy szobát, most elfér a tenyerünkben. A Samsung, amely mára a világ egyik legjelentősebb mobiltechnológiai úttörőjévé vált, fejlesztéseivel nagymértékben hozzájárult a mobil multimédiás alkalmazások térhódításához. A Samsung volt az első gyártó, amely 7 megapixeles kamerát, vagy 3 GB kapacitású merevlemezt épített egy mobiltelefonba, hogy csak a legutóbbi fejlesztéseket említsük.

Az SGH-E530 egy felső kategóriás, nők számára tervezett készülék, amely a legkorszerűbb szolgáltatásokon túl olyan kiegészítőket kínál, mint például a kalóriaszámító, vagy a mértékegység átváltó program. Várhatóan az idei év slágerterméke lesz az SGH-D600, amely elegáns, szétcsúsztatható designjával, 2 megapixeles kamerájával méltó utódja lehet a tavaly év végén bemutatott SGH-D500 üzleti telefonnak. Szintén egyedi tulajdonságokkal ruházta fel a Samsung az SGH-E720 modellt. Ezzel a kicsi, könnyű, kamerás telefonnal a tulajdonos minden eddiginél könnyebben töltheti le kedvenc zeneszámait és hallgathatja őket a külső zenegombok segítségével.

A korábbi, nagy sikerrel bevezetett SGH-X450 típusú készüléket tavasszal felváltja a SGH-X480 típusjelzésű mobilkészülék, amely várhatóan még kedveltebb lesz. Rejtett antennájával bárki zsebében kényelmesen elfér, beépített hangulatjelei segítségével pedig könnyen elküldhetjük érzelmeinket SMS-ben, MMS-ben. A vállalat szintén tavasszal egy új, belépő kategóriás, szétnyitható kamerás mobiltelefonnal, az SGH-X640-nel is meglepi a fogyasztókat, amely elegáns ezüst és fekete színével mindenkinek az eleganciát sugározza.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő