Connect with us

Honlapsablonokat az Internetről

Kütyük

Honlapsablonokat az Internetről

Megnyílt az első magyarországi – az amerikai (TemplateMonster.com) mintájára készült -, honlapsablonokat áruló webáruház.

A Templatestore web áruház honlap sablonokat, Flash sablonkat, különböző CMS (PHP-Nuke, Mambo stb.) rendszerekhez sablonokat, logókat és céges arculatokat (névjegykártya, levélpapír) kínál. A termékek két fajta áron vásárolhatók meg: sima megvétellel és kizárólagossággal, ilyenkor a megvásárolt termék lekerül az áruház kínálatából. A szolgáltató Interneten (jelszóval tömörített állományban), postai utánvétel és futárküldéssel tudja szállítani termékeit, de terveik között szerepel a bankkártyás fizetés bevezetése is.

A webáruház termékválasztéka folyamatosan bővül, jelenleg hetente történik termékfrissítés. A Templatestore a honlapsablonok árusítása mellett támogatással áll vásárlói rendelkezésére (online segítség, FAQ és tudásbázis). Egyedi fejlesztés a honlapsablon feltöltés, ahol a honlapon jelentkező designerekenek, nem kell elküldeniük az általuk tervezett honlap sablonjaikat e-mailben, hanem regisztráció után, a számukra készített adminisztrációs felületen ők maguk tölthetik fel munkájukat, mely ellenőrzés után azonnal kikerül a termékek közzé. Az adminisztrációs felületen nyomon követhetik a felöltött termékeiket, az eladások statisztikáját és az aktuális jutalék összegét.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő