Connect with us

Hirdetés

technokrata

Honlapsablonokat az Internetről

Kütyük

Honlapsablonokat az Internetről

Megnyílt az első magyarországi – az amerikai (TemplateMonster.com) mintájára készült -, honlapsablonokat áruló webáruház.

A Templatestore web áruház honlap sablonokat, Flash sablonkat, különböző CMS (PHP-Nuke, Mambo stb.) rendszerekhez sablonokat, logókat és céges arculatokat (névjegykártya, levélpapír) kínál. A termékek két fajta áron vásárolhatók meg: sima megvétellel és kizárólagossággal, ilyenkor a megvásárolt termék lekerül az áruház kínálatából. A szolgáltató Interneten (jelszóval tömörített állományban), postai utánvétel és futárküldéssel tudja szállítani termékeit, de terveik között szerepel a bankkártyás fizetés bevezetése is.

A webáruház termékválasztéka folyamatosan bővül, jelenleg hetente történik termékfrissítés. A Templatestore a honlapsablonok árusítása mellett támogatással áll vásárlói rendelkezésére (online segítség, FAQ és tudásbázis). Egyedi fejlesztés a honlapsablon feltöltés, ahol a honlapon jelentkező designerekenek, nem kell elküldeniük az általuk tervezett honlap sablonjaikat e-mailben, hanem regisztráció után, a számukra készített adminisztrációs felületen ők maguk tölthetik fel munkájukat, mely ellenőrzés után azonnal kikerül a termékek közzé. Az adminisztrációs felületen nyomon követhetik a felöltött termékeiket, az eladások statisztikáját és az aktuális jutalék összegét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés