Connect with us

technokrata

Star Wars őrület mobilon is!

Kütyük

Star Wars őrület mobilon is!

A Vodafone április 1-től a Sony Ericssonnal közös Star Wars promóciót indít, melynek ideje alatt, vagyis 2005. április 1-től május 12-ig exkluzív Star Wars csomagolású Sony Ericsson K300i készülékek kerülnek a Vodafone üzletek polcaira.

Áprilisban a Vodafone live!-ot is meghódítja George Lucas filmeposzának következő része, a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja. A Star Wars mikroportálon elérhetőek lesznek a filmhez kapcsolódó legfrissebb hírek és a K300i készülékkel rendelkező előfizetők játszhatnak a Star Wars játékkal és letöltési díj nélkül juthatnak hozzá többek között csengőhanghoz, háttérképhez.

Star Wars site a Vodafone live!-on várhatóan jövő hét közepétől jelenik meg és 2005. október 31-ig ezen az oldalon találják meg a live! készülékek tulajdonosai a részükre kihelyezett tartalmakat.

Aki 2005. április 1. és május 12. között vásárol Star Wars csomagolású Sony Ericsson K300i beépített kamerás mobiltelefont Vodafone egyéni (feltöltőkártyás vagy havidíjas) előfizetéssel, bármelyik Vodafone üzletben, megnyerheti az alábbi ajándékok valamelyikét:
-2 főre szóló mozijegyet a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja című film 2005. május 19-i budapesti vetítésére,
-Star Wars Trivial Pursuit kvízjátékot,
-a Star Wars Trilógia díszdobozos DVD szettek egyikét,
-vagy két főre szóló utat Milánóba a La Triennale Múzeumban 2005. június 1-30 között megrendezésre kerülő Star Wars kiállításra.

Mindehhez a résztvevőknek regisztrálniuk kell a http://www.sonyericsson.hu/episode3/ weboldalon, ahol helyes választ kell adniuk három, filmekkel kapcsolatos kérdésre, ezen kívül meg kell adniuk a promóciós készülékhez tartozó mobiltelefonszámuk és a készülékük IMEI számát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom