Connect with us

Mobiltelefonos headset teljesen ingyen és bérmentve!

Kütyük

Mobiltelefonos headset teljesen ingyen és bérmentve!

Egy közelmúltban indult kezdeményezés oly módon szeretné biztonságosabbá tenni a közlekedést, hogy az igénylők számára ingyenesen biztosít mobiltelefonos headsetet.


A www.freeheadset.org címet felkereső és igénylésüket leadó felhasználók a kiválasztott headsetet ingyen és bérmentve megkapják, mindössze a 3,94 dolláros szállítási költséget kell maguknak állniuk.

Matt MacAdams, az ötlet szellemi atyja az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a 2003. decemberében indult kezdeményezés rendkívül sikeres, amit mi sem bizonyít jobban, mint, hogy az azóta eltelt időkben immár több mint 39 ezer ingyenes headset talált gazdára. MacAdams tisztában van azzal, hogy az embereknek elsőre nehéz elhinniük, hogy ingyen kaphatnak egy mobil headsetet, ennek ellenére mindenkit rendelésre ösztönöz. Emberünk hangsúlyozta, hogy a kipostázott termékek vadonatújak, bontatlan csomagolásúak, és teljesen működőképesek, vagyis senkinek sem kell átveréstől tartania.

A FreeHeadset munkatársai egyelőre csak az Egyesült Államokban és Kanadában teljesítenek megrendeléseket, és mindenkit biztosítanak a felől, hogy adatait nem adják ki egyetlen külsős cégnek sem, és a FreeHeadset sem fog senkit kéretlen elektronikus levelekkel bombázni. ˝Rendkívül fontosnak tartom, hogy a lehető legtöbben használjanak mobiltelefonos headsetet vezetés közben, mert így sokkal biztonságosabb lehet a közlekedés˝ – mondta MacAdams.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő