Connect with us

technokrata

Hozd a számod akció a Vodafone-nál: 10.000 forint üti az új előfizetők markát

Kütyük

Hozd a számod akció a Vodafone-nál: 10.000 forint üti az új előfizetők markát

Április 1-től indul és május 31-ével ér véget az újabb Hozd a számod! promóció a Vodafone új prepaid és postpaid ügyfelei számára.

Mindazon ügyfelek, aki a Hozd a számod! akció keretében egyéni előfizetőként havidíjas előfizetést vagy VitaMAX csomagot vásárolnak, illetve bejelentik a Vodafone-hoz történő számhordozási igényüket, havidíjas előfizetés esetén egyszeri, bruttó 10.000 forintos, illetve a VitaMAX csomag vásárlása esetén egyszeri, elektronikus feltöltés formájában megjelenő bruttó 5.000 forintos díjkedvezményre válhatnak jogosulttá. Ehhez az szükséges, hogy a számhordozás folyamata legkésőbb 2005. június 30-ig sikeresen lezáruljon.

A Vodafone 2005. július 1-én ellenőrzi, hogy az aznapi adatok alapján mely előfizetőre nézve teljesülnek a fenti kedvezményre jogosultság feltételei. Amennyiben az előfizető jogosult a kedvezményre, úgy a megfelelő összeg az ellenőrzéstől számított 30 napon belül kerül jóváírásra az ügyfél egyenlegén, aki erről SMS-ben kap értesítést.

VitaMAX csomag vásárlása esetén a kedvezmény elektronikus feltöltés során az ügyfél számláján rendelkezésre álló egyenlegéhez adódik hozzá, azonban az egyenleg-felhasználási időszakot nem hosszabbítja meg. Amennyiben tehát ez az időszak már lejárt, ahhoz, hogy a feltöltött összeg lebeszélhető legyen, először az ügyfélnek fel kell töltenie az ügyfélszámláját valamely értékű feltöltőkártyával vagy elektronikus feltöltéssel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák