Connect with us

Katolikus mobiltelefon csengőhangokat árul egy német templom

Kütyük

Katolikus mobiltelefon csengőhangokat árul egy német templom

Egy német templom a világon elsőként katolikus dallamokra épülő mobiltelefonos csengőhangok kereskedelmébe kezdett.


A hamburgi Szent Péter templom azért döntött úgy, hogy belevág a csengőhang business-be, mert azt reméli, hogy ily módon végre elegendő pénz gyűlhet össze az orgona restaurálására. A csengőhang kereskedés a siker érdekében külön dedikált oldalt kapott a világhálón, ahol a mobiltelefon tulajdonosok kényük-kedvük szerint kiválaszthatják a számukra leginkább szimpatikus dallamokat.

A polifonikus hangzásvilágú készülékekkel, monofon Nokia telefonokkal, vagy éppen monofon Siemens mobilokkal rendelkezők egyaránt megtalálják majd a számukra szánt csengőhangokat, melyek darabjáért 1,99 eurót, vagyis mintegy 500 forintnak megfelelő összeget kell fizetni. A rendeléshez nem kell mást tenni, mint a kiválasztott csengőhang azonosítóját elküldeni a 78000-s telefonszámra.

A Szent Péter Főtemplom Hamburg belvárosának egyik leglátogatottabb temploma. A felújításra váró orgona 4 manuálos, 60 regiszteres és 4.682 sípos: az elmúlt 55 esztendőben több mint 3.000 hangversenyt tartottak a segítségével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom