Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefonnal távolról programozható új merevlemezes videórekorder

Kütyük

Mobiltelefonnal távolról programozható új merevlemezes videórekorder

A dániai székhelyű Kiss Technology legújabb merevlemezes videófelvevőjét akár mobiltelefon segítségével is be lehet programozni.


A DP-558 típusjelzésű nagy tudású készülék az úgynevezett Kiss Remote EPG funkció révén WAP kompatibilis mobiltelefonokkal is beprogramozható, tehát nem feltétlenül kell a berendezés közvetlen közelében tartózkodnunk ahhoz, hogy például felvegyük a rögzítendő műsorok listájába az esti premierfilmet. A gyártó egyébként online TV műsorfüzet szolgáltatást is biztosít a Kiss Remote EPG keretein belül, így a programozási folyamat távolról is rendkívül egyszerű.

A Kiss DP-558-ban alaphelyzetben egy 80 GB adattároló kapacitással rendelkező merevlemez teljesít szolgálatot, de akár 200 GB-os winchestert is rendelhetünk a masinába. A készülékbe ezenkívül egy optikai meghajtó is került, mely lényegében az összes írható és újraírható CD/DVD lemezt és audiovideo formátumot (MPEG-4, DivX 3.11-5, Xvid, MP3, Ogg Vorbis) ismeri.

A high-tech videórekorder hátlapján többek közt egy Ethernet 10/100 csatlakozót is fellelhetünk, így akár internetes rádiókat is hallgathatunk a segítségével, ezenkívül pedig a személyi számítógépünkön tárolt állományokat is lejátszhatjuk a segítségével. További érdekesség, hogy a Kiss DP-558 fimrware-je könnyedén frissíthető a világhálón keresztül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés