Connect with us

technokrata

16 millió színű kijelző és GPS modul került a Samsung legújabb, távirányítós mobiljába!

Kütyük

16 millió színű kijelző és GPS modul került a Samsung legújabb, távirányítós mobiljába!

A Samsung egyik legújabb mobiltelefonjának fő funkciója a különböző számítógépes állományok tökéletes megjelenítése.


A Samsung SCH-V650 típusjelzésű készülék minden további nélkül képes a különböző Word dokumentumok, Excel táblázatok, PDF állományok, JPG képek és TXT formátumú szövegfile-ok megjelenítésére, melyek közvetlen módon PC-ről, vagy elektronikus levél csatolmányként kerülhetnek a telefonra. További érdekesség, hogy a mobil akár mint egyszerű távirányító is használható: segítségével lényegében bármilyen berendezést vezérelhetünk, legyen az televíziós készülék, videómagnó, DVD-lejátszó, játékkonzol, személyi számítógép, vagy akár légkondícionáló.

A 98 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 25 milliméter vastag és 124,5 gramm tömegű Samsung SCH-V650 divatos szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik, beépített digitális fényképezőgépének felbontása pedig 1,3 megapixel. A CDMA 2000 1X EV-DO hálózatokban használható telefon kijelzője egy igazi gyöngyszem: a TFT technológiájú LCD 240×320 pixeles felbontással bír, ráadásul ehhez nem kevesebb mint 16 millió színárnyalat társul.

Az ezüst tartalmú speciális bevonat megöli a telefonra kerülő baktériumok 99 százalékát, ezenkívül pedig az SPH-V6500 típusjelzésű testvérmodellben még egy GPS vevő is fellelhető. A készülék ára 600 ezer dél-koreai won, vagyis mintegy 113 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle