Connect with us

technokrata

Új palmOne okostelefonok a láthatáron – hamarosan nyit az új európai fejlesztőközpont

Kütyük

Új palmOne okostelefonok a láthatáron – hamarosan nyit az új európai fejlesztőközpont

A palmOne minden korábbinál komolyabb okostelefon piaci offenzívára készül, ily módon nehezítve a konkurensek a dolgát.


A vállalat munkatársai a napokban elárulták, hogy a palmOne várhatóan még idén nyáron meg fogja nyitni legújabb smartphone fejlesztési központját, mely az írországi Dublinban fog működni. Ed Colligan, a palmOne vezetője elmondta, hogy a dublini fejlesztőközpont óriási szerepet játszik majd abban, hogy a cég a jövőben rengeteg új modellt dobhasson piacra.

Colligan szerint a dublini helyszín felgyorsítja a palmOne okostelefonok európai térnyerését, és ékes bizonyítéka annak, hogy a vállalat elkötelezte magát a smartphone platform, illetve a vezeték nélküli technológiák mellett. A palmOne új fejlesztőközpontját egyébként egész pontosan a dublini nemzetközi repülőtér közelében, Swords-ben találjuk majd.

Mint ismeretes, a palmOne korábban a Treo 600-as modell, mostanság pedig a Treo 650-es típus révén képviselteti magát az okostelefon piacon. A Treo 650 olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy a gyártó nemrégiben meg is emlehette az árát, hiszen tudatában volt annak, hogy az eladási mutatók így sem fognak romlani. Egyes pletykák szerint már javában folynak az utódmodell, a sokak által várva várt Treo 670 fejlesztési munkálatai.

A Treo 650-ben egyébiránt egy 312 MHz-es frekvencián üzemelő Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor teljesít szolgálatot, még pedig 23 MB belső memória társaságában. A Palm OS 5.4-es operációs rendszerrel ellátott készülék 113 milliméter hosszú, 59 milliméter széles, 23 milliméter vastag és 178 gramm tömegű.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle