Connect with us

technokrata

Destinator PN: fejlett új mobil navigációs megoldás

Kütyük

Destinator PN: fejlett új mobil navigációs megoldás

Hamarosan elérhető lesz a Destinator 3 és Destinator 3 Professional mobil navigációs szoftverek utóda, a Destinator PN.


Az új alkalmazás Windowsos mobil készülékeken futtatható első változata áprilisban kerül forgalomba, ezt követően pedig valamikor májusban érkezik majd a Symbian operációs rendszert (Series 60, UIQ) támogató verzió. A szoftver pontos ára egyelőre ismeretlen.

A Destinator PN-be került úgynevezett X-Region Function révén egész Európában, határokon átívelő útvonalakat tervezhetünk, a One-Click-Button funkció segítségével pedig minden korábbinál egyszerűbbé vált a navigáció. A fejlett TTS (Text To Speech) technológia alkalmazásával immár nem csak grafikus módon tájékozódhatunk arról, hogy merre kell haladnunk, hanem akár szóbeli tanácsokat is kaphatunk.

A szoftver folyamatosan kijelzi, hogy milyen messze van még a megjelölt célpont, illetve, hogy várhatóan mikor érkezünk majd meg oda. A dinamikus navigációs rendszer fontosabb tulajdonságai közé sorolható a nagy felbontású háromdimenziós grafika, a könnyű kezelhetőség, valamint az SMS küldési lehetőség. Utóbbi szolgáltatás lényege, hogy az aktuális tartózkodási helyünk pontos információi bármikor tovább küldhetők egy egyszerű szöveges üzenetben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle