Connect with us

technokrata

Már kapható az NEC legújabb európai 3G mobilja

Kütyük

Már kapható az NEC legújabb európai 3G mobilja

Nem sokkal a hivatalos bejelentést követően már meg is jelent a piacon a japán NEC kifejezetten az európai piacra szánt legújabb 3G mobilja.

A 369 eurós árú középkategóriás készülék elsőként a szomszédos Ausztriában vásárolható meg, még pedig a ˝3˝ nevezetű mobil operátor boltjaiban.


A széthajtható kialakítással rendelkező újdonság 94 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 24 milliméter vastag és nem kevesebb mint 114 gramm tömegű. Annak ellenére, hogy a készülék harmadik generációs, az egyetlen, forgatható optikás beépített digitális fényképezőgép felbontása mindössze 640×480 pixel (VGA). Ez a felbontás videohívásokhoz elegendő, azonban jó minőségű fényképek készítéséhez igen csak alacsony.

További negatívum, hogy a fekete, ezüst és narancssárga színekben kapható NEC E338-ban nincs Bluetooth kontroller és memóriabővítési lehetőség. A 17 MB belső memóriával szerelt NEC mobiltelefon folyadékkristályos kijelzője 176×220 pixeles felbontással és 16 bites színmélységgel rendelkezik, vagyis egész pontosan 65.536 színárnyalatot tud megjeleníteni.

Sajnálatos módon még infravörös port sem kapott helyet az NEC E338-ban, de legalább a Java kompatibilitásról és a polifonikus csengőhangokról gondoskodtak a fejlesztők. A telefon egyébként maximum 200 perces beszélgetési időt, illetve 7 napos készenléti időt biztosít használója számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák