Connect with us

technokrata

„10 GHz-es processzorral” hirdettek egy tábla PC-t

Kütyük

„10 GHz-es processzorral” hirdettek egy tábla PC-t

A Viewsonic hordozható számítógépének online értékesítése során igen érdekes technikai adatokkal találkozhatott az internetező.

A Viewsonic TPCV1250S modellszám a neves gyártó egyik tábla PC-jét takarja maga mögött. Nemrég szemfüles online vásárlók egy olyan példányra bukkantak rá az Amazon webáruház kínálatában, mely meglepő technikai paraméterekkel rendelkezett. Leírása szerint 10 GHz-es Athlon processzor, 2000 MB-nyi operatív tár és egy 30.000 GB-os merevlemez található az eszközben. Mindezt alig 2200 dollárért, így mondhatni, alkalmi vétel.

Természetesen szó sincs arról, hogy ezek az adatok valósak lennének, pusztán az történt, hogy helytelenül vitték fel az adatokat. Ez néha előfordul a legnagyobb körültekintés mellett is, ilyenkor a webáruházak korrigálni szokták a tévedést. Ebben az esetben is sor került egy javításra, amiben mindössze az a meglepő, hogy a cikk írásának időpontjában ugyan már csak egy 1 GHz-es Athlon CPU-val és 256 MB-nyi memóriával rendelkezett a Viewsonic tábla PC-je, de a merevlemez kapacitása továbbra is makacsul kitart a 30.000 GB (közel 30 terabyte) mellett. Aki nem hiszi, győződjön meg róla a saját szemével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle