Connect with us

technokrata

Új gyorsasági SMS írási világrekord született: 160 karakter alig 48 másodperc alatt!

Kütyük

Új gyorsasági SMS írási világrekord született: 160 karakter alig 48 másodperc alatt!

Egy villámkezű brit fiatalembernek sikerült megdöntenie a korábbi gyorsasági SMS írási világrekordot.

A huszonnégy esztendős Craig Cosbie-nak alig 48 másodperc alatt sikerült bevinnie mobiltelefonjába 160 karaktert, vagyis egy teljes hosszúságú SMS-t, ezzel pedig nem kevesebb mint 50 ezer fontot, vagyis közel 18 millió forintot nyert egy a napokban a szigetországbeli Dumfries-ben megrendezett SMS író bajnokságon.

200 karakter/perces teljesítményével Cosbie azon nyomban bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Emberünknek egész pontosan 47,92 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy begépelje mobiltelefonja billentyűzetén a következő, korántsem egyszerű szövegrészt: ˝The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human˝. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy ezt az óriási sebességi rekordot pontosan milyen készülékkel sikerült felállítani, azt viszont tudni lehet, hogy a fiatalember naponta átlagosan 70-80 darab rövid szöveges üzenetet szokott küldeni.

A korábbi rekordot egy amerikai diák, Ben Cook tartotta, aki ugyanezen szöveget 57 másodperc alatt tudta bebillentyűzni mobiljába.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle