Connect with us

technokrata

Nokia-Wallpaper*: stílusra koncentráló új mobil site

Kütyük

Nokia-Wallpaper*: stílusra koncentráló új mobil site

A Wallpaper* to go… formatervezési, lakberendezési, divat, életstílus-, és utazási tippeket és trendeket ajánl a Nokia mobiltelefonok felhasználói számára

A Nokia, a világ vezető mobiltelefon-gyártója, és a rendkívül tekintélyes nemzetközi dizájn és életstílus magazin, a Wallpaper* közösen hozza létre a Wallpaper* to go…-t, a dizájnnal, lakberendezéssel, életstílussal, divattal és utazási ötletekkel és trendekkel foglalkozó mobil honlapot.


A weboldal bemutatása egybeesik a Nokia kifejezetten merész, a Nokia 7260, a Nokia 7270 és a Nokia 7280 készüléket magába foglaló divatkollekciójának megjelenésével. A színes kijelzővel és GPRS nagysebességű kapcsolattal rendelkező Nokia divatkollekció minden darabja egy gombnyomásra megjeleníti a divatötleteket és a formatervezési trendeket.

˝A Nokia-Wallpaper* együttműködés ideális párosítás˝ – mondta Heikki Norta, a Nokia marketing részlegének alelnöke. ˝A Nokia a mobilitás terén szerzett szakértelmét és tapasztalatát biztosítja, míg a Wallpaper* a formatervezés, a belsőépítészet, a divat és az utazás területén képviselt sajátos nézőpontját adja. Úgy véljük, hogy a Wallpaper* to go… azoknak a stílusra sokat adó mobiltelefon-tulajdonosoknak fog tetszeni, akik odafigyelnek a párizsi és a londoni kifutókra, a milánói bútorbemutatókra, vagy érdeklik őket néhány ötlet a Seychelles szigeteken eltöltött álomvakációval kapcsolatban˝.

˝A formatervezés terén egyaránt nagy hagyományokkal és ugyanazzal a kifinomult célközönséggel rendelkező cégként a Nokia és a Wallpaper* szoros együttműködése tökéletes szinergiát eredményez˝ – mondta Andrew Black, a Wallpaper* Group ügyvezető kiadója. ˝Örömmel várjuk a közös munkát a Nokiával, amelynek során a Wallpaper* márkát és magazint még szélesebb közönséggel megismertethetjük˝.

A Wallpaper* to go… miden, GPRS kapcsolattal rendelkező Nokia mobiltelefon-felhasználó számára elérhető. A Wallpaper* to go… ingyenesen előfizethető (csak a mobil adatforgalom díját számítják fel). A Wallpaper* to go… Nokia mobiltelefonos megjelenítéséhez látogasson el a mobile.wallpaper.com oldalra!

A még teljesebb dizájnélmény érdekében a Wallpaper* stílusú tartalmakat – többek között háttérképeket és kijelzővédőket – a Nokia divattelefonokhoz igazították. A tartalmak a mobile.wallpaper.com oldalról ingyenesen (a mobil adatforgalom díjának felszámolása mellett) letölthetők.

Megszületett egy kifejezetten a világ Nokia felhasználói számára kidolgozott előfizetési struktúra is, amely a Wallpaper* to go… www.wallpaper.com/mobile címen található oldalán tekinthető meg. A Nokia divattlefon-sorozata a www.nokia.com/7280 oldalon látható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle