Connect with us

technokrata

Exkluzív: 3D sztereó hangzású vadonatúj zenemobil a Motorolától!

Kütyük

Exkluzív: 3D sztereó hangzású vadonatúj zenemobil a Motorolától!

A Motorola a napokban az Egyesült Államokbeli Miamiban megrendezett M3 Summit (Miami Music Multimedia) nevezetű nagyszabású rendezvény keretein belül mutatta be legújabb zenecentrikus mobiltelefonját.


A keresztségben Motorola E725 nevet kapott készülékben 40 MB belső memória kapott helyet, ami persze a mai kor igényeinek megfelelően memóriakártyák révén könnyedén tovább bővíthető. A szétcsúsztatható kialakítású, tekerőgombos készülék bővítőhelyébe maximum 1 GB adattároló kapacitású, miniSD (Secure Digital) formátumú memóriakártyákat lehet behelyezni.

Az CDMA EV-DO kompatibilis Motorola E725 nem csak fejlett MP3 lejátszási funkciói, hanem sztereó FM rádiója révén is kedvez a mobil muzsika szerelmeseinek. A két darab integrált hangszóró 3D sztereó hangzást, a zene dallamára villodzó világítás pedig diszkó feelinget varázsol a telefonra.

A zenei hangzást 5 csatornás ekvalizerrel lehet tökéletesen személyre szabni. A telefonról természetesen a 3,5 milliméteres sztereó headset csatlakozó aljzat sem hiányzik.

A dedikált zenelejátszó gombokkal felvértezett Motorola E725 várhatóan valamikor az idei esztendő második felében kerül majd forgalomba, a várható ára azonban egyelőre még ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle