Connect with us

technokrata

Siemens SL65-re hajazó, érintésérzékeny kijelzős új mobil

Kütyük

Siemens SL65-re hajazó, érintésérzékeny kijelzős új mobil

Az OKWAP márkajelzésű termékeiről ismert Inventec Appliances tegnap Tajvanon bejelentette legújabb mobiltelefonját, a szétcsúsztatható kialakítással rendelkező OKWAP A236-ot.


A külsejét tekintve leginkább a Siemens SL55-höz, illetve Siemens SL65-höz hasonlító, mindössze 80 gramm tömegű újdonság vélhetően nagy sikernek örvend majd Tajvanon, ugyanis az ebben a távol-keleti országban eladott telefonok immár több mint 20 százaléka szétcsúsztatható kialakítású.

A csukott állapotban 81 milliméter hosszú, 41 milliméter széles és 25 milliméter vastag OKWAP A236 azonban nem csak Tajvanon, hanem a világ számos országában használható, lévén, hogy a készülékbe szerelt GSM modul háromsávos (900/1800/1900 MHz) működésre képes. A vezeték nélküli technológiák közül sajnos csak a GPRS Class 10 támogatott, tehát a felhasználóknak le kell mondaniuk például az EDGE-ről, vagy a Bluetooth-ról.

A cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző 128×160 pixeles felbontással és 16 bites színmélységgel (65 ezer színárnyalat) bír, azonban ennél talán sokkal érdekesebb, hogy érintésérzékeny. A teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás magától értetődik, ezenkívül pedig említést érdemel többek közt a hang és kézírás felismerő technológia. A 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 120-210 perces beszélgetési időt, illetve 70-130 órás készenléti időt biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák