Connect with us

technokrata

MP3 lejátszós, videófelvevős mobiltelefon az Asus-tól

Kütyük

MP3 lejátszós, videófelvevős mobiltelefon az Asus-tól

Az eddig elsősorban kiváló minőségű számítógépes alaplapjairól, videókártyáiról, valamint kéziszámítógépeiről ismert Asus mostanság egymás után jelenti be saját fejlesztésű mobiltelefonjait.


Az Asus V606 névre keresztelt újdonság például egy hagyományos kialakítású, a középkategóriában versenyző telefon. A fehér színű modell 99,8 milliméter hosszú, 43,8 milliméter széles, 18,7 milliméter vastag és 85 gramm tömegű.

Az 1,8 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző nem különösebben nagy felbontású (128×160 pixel), ellenben 18 bites színmélysége nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot biztosít számunkra. A digitális fényképezőgép sajnos csak VGA (640×480 pixel) felbontású, de legalább tud sorozatfelvételt (maximum 16 kép gyors egymás utánban) és MPEG-4 formátumú videóanyagot is készíteni. A fényképek és videók nem csak a belső memóriában, hanem a bővítőhelybe tett miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon is eltárolhatók.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, GPRS Class 10 kompatibilis Asus V606 multimédiás szolgáltatásai közül kiemelendő a fejlett MP3 lejátszás, a sztereó FM rádió, valamint a hatvannégy szólamú polifonia. A 720 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral szerelt, SMS/EMS/MMS képes újdonság Java MIDP 2.0 kompatibilis, WAP böngészője pedig 2.0-s verziószámot visel magán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák