Connect with us

technokrata

Különleges designnal megáldott, köralakú mobiltelefon újdonság

Kütyük

Különleges designnal megáldott, köralakú mobiltelefon újdonság

A Newgen legújabb mobiltelefonját a tervezőmérnökök igen csak különleges designnal áldották meg.


A keresztségben Newgen C800 nevet kapott készülék széthajtható kialakítással bír, ami önmagában véve tulajdonképpen semmi extrát nem jelent, viszont a köralakú formavilág már annál inkább. A telefonnak nem csak az alapformája, hanem az összes billentyűje is kör alakú, egyedül talán a kijelzők négyszögletesek.

A belül szolgálatot teljesítő, TFT technológiájú fő display 128×160 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, a kívül elhelyezett OLED panel pedig 96×64 képpontot és ugyancsak 65 ezer színt képes megjeleníteni. A beépített digitális fényképezőgép VGA felbontású, tehát segítségével maximum 640×480 pixeles fotók készíthetők. A két darab hangszóró a gyártó szerint kiváló háromdimenziós térhatású hangzásvilágot teremt.

A Newgen C800 összecsukott állapotban mindössze 65 milliméter hosszú, 64 milliméter széles és 23 milliméter vastag, ezenkívül pedig a tömege is alig több mint 80 gramm. A további fontosabb specifikációk közé sorolható a 4+1 időrést használó GPRS Class 8 támogatás, az 1.2.1-es verziószámú WAP böngésző, illetve a 650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle