Connect with us

technokrata

Ferrari designt kapott új Sharp mobiltelefonok

Kütyük

Ferrari designt kapott új Sharp mobiltelefonok

Forma-1 rajongók figyelem: a Sharp és a Vodafone bemutatta legújabb, Ferrari ihletésű mobiltelefonjait!


A vörös és ezüst színekben pompázó Sharp GX25 és Sharp 902 a hannoveri CeBIT 2005 szakkiállításon debütált. Az említett két készülék nem csak külsejét, hanem belsejét tekintve is igazi Ferrari modell: kívül az ágaskodó lovacskát mintázó Ferrari embléma, belül pedig az olasz Forma-1-es csapat grafikái keltik fel az ember figyelmét.

Alaphelyzetben a többszörös világbajnok Michael Schumacher fotója tölti be a háttérkép szerepét, ezenkívül pedig a menürendszer ikonjai is az autóversenyzés jegyében fogantak, így például akad közöttük kormányt, illetve benzinkannát mintázó darab.

A széthajtható kialakítású Sharp GX25 csukott állapotban 91 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 24 milliméter vastag, tömege pedig kereken 100 gramm. A háromsávos készülék kijelzője 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a beépített digitális fényképezőgéppel pedig maximum VGA (640×480 képpont) felbontású fotók készíthetők. A monokróm külső LCD 72×12 pixeles felbontású.

A hagyományos GSM mellett immár UMTS (3G) hálózatokban is használható Sharp 902 102x50x26 milliméteres méretekkel és 149 grammos tömeggel bír. A 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színű kijelző mellett említést érdemel többek között a kétszeres optikai zoomos, 2 megapixeles kamera, az SD/MMC memóriakártyák támogatása, illetve a fejlett MP3 és MPEG-4 lejátszási funkciók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle