Connect with us

technokrata

Egy fegyveres banda 800 darab Sony Ericsson mobiltelefont rabolt el

Kütyük

Egy fegyveres banda 800 darab Sony Ericsson mobiltelefont rabolt el

Ismeretlen tettesek Angliában nagy mennyiségű Sony Ericsson mobiltelefont raboltak el.

Egy ezüst színű Mercedes árúszállító több mint 800 darab, Sony Ericsson gyártmányú mobil készüléket szállított a szigetországban, amikor is Tiffield közelébe érve eltérítették. A sofőr arcába úgynevezett pepper spray-t, vagyis ideggáz helyet borsot tartalmazó spray-t fújtak, majd pedig fegyverrel arra kényszeríttették, hogy Hemel Hempstead irányába haladjon a járművel. Amint megérkeztek a megadott helyre, a bűnözők gyorsan átpakolták a rakományt egy másik járműbe, majd pedig nyom nélkül eltűntek.

A Northamptonshire-i rendőrség szóvivője elmondta, hogy a nyomozás jelenlegi állása szerint négy, vagy öt férfi vett részt a bűncselekményben. Közülük az egyikről tudni lehet, hogy 30-35 év körüli, fehér bőrű, közepes testalkatú, rövid szőke hajú. ˝Azt tudjuk, hogy az áruszállító járműben Sony Ericsson mobiltelefonok voltak, az viszont egyelőre még nem tisztázott, hogy pontosan milyen modellekről van szó˝ – nyilatkozta a szóvivő.

Rövid időn belül egyébként ez már a második nagy értékű Sony Ericsson mobiltelefon lopás volt. Az év elején West Midlands-ben ismeretlen tettesek több mint 5.000 darab vadonatúj harmadik generációs, V800 típusjelzésű telefont loptak el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák