Connect with us

technokrata

1,3 megapixeles, TransFlash memóriakártyás Kyocera sliderphone

Kütyük

1,3 megapixeles, TransFlash memóriakártyás Kyocera sliderphone

A Kyocera a CTIA Wireless szakvásáron egy nagy tudású, új szétcsúsztatható mobil készülékkel rukkolt elő.


A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor az idei esztendő harmadik negyedévében debütáló Kyocera KX5 nagyméretű folyadékkristályos kijelzője 176×220 pixeles felbontással rendelkezik, melyhez ez esetben 65.536 színárnyalat társul.

A japán gyártó felső-középkategóriás újdonságában egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely a mai elvárásoknak megfelelően nem csak állóképek, hanem videóanyagok (maximum 15 másodperc) rögzítésére is képes. A képek és videók tárolására 16 MB belső memória áll rendelkezésünkre, de akkor sem kell kétségbe esni, ha ez betelik, ugyanis a telefonba akár 256 MB kapacitású miniatűr TransFlash memóriakártyák is behelyezhetők. Ezeken a kártyákon egyébként MP3 formátumú zenei felvételek is tárolhatók, ugyanis a készülék fejlett MP3 lejátszó alkalmazással büszkélkedhet.

A CDMA2000 kompatibilis Kyocera KX5 csukott állapotban 99 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 23 milliméter vastag, tömege pedig 115 gramm. A 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 240 perces beszélgetési időt, illetve 132 órás készenléti időt tesz lehetővé. A telefon várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle